new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog

Rólunk, Kapcsolat


Cégünk, az AD Solutions Kft. 2001. óta van jelen a rendezvényszervezés világában. 2002-ben megalkottunk egy online szakmai platformot, ahol a rendezvény- és konferenciaszervezők megtalálhatják a magyarországi rendezvényközpontok, konferenciatermek, rendezvényhajók, éttermek és hotelek közvetlen elérhetőségét, adatait, képgalériáját. A Rendezvenyhelyszinek.hu a hazai rendezvényhelyszínek adatbázisa, ahol a kisebb rendezvényházaktól a legnagyobb konferenciahotelekig széles a paletta.

A weboldal a rendezvényszervezők között igen nagy ismertségre tett szert, a rendezvénypiacon Magyarország vezető helyszínportáljává nőtte ki magát.

A látogatói szokásokat folyamatosan vizsgálva, elemezve, 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött bebizonyosodott az a tény, hogy az esküvőszezon egész évben tart, hatalmas érdeklődéssel övezve.

A fiatal párok már akár évekkel korábban elkezdik szervezni a nagy napot, messzemenő odafigyeléssel, részletességgel hatalmas energiákat mozgatnak meg esküvőjük sikeréért.

A megnövekedett piaci kereslet ösztönzött minket arra, hogy egy olyan minden igényt kielégítő oldalt fejlesszünk, ami kizárólag az esküvő világával foglalkozik.

Így jött létre az eskuvotippek.hu


Céljaink, filozófiánk:
  • - Egy helyen összegyűjtve megtalálható minden olyan szolgáltatás – a legapróbb részletektől egészen a legfontosabb összetevőkig - ami a nagy naphoz kell!
  • - Közvetlen kapcsolat a szervezők és az esküvőszolgáltatók között, mert a személyes kapcsolattal időt, pénzt és energiát takaríthatunk meg.
  • - Az ifjú párok teljesen ingyenesen használhatják a portál valamennyi funkcióját, ha regisztrálnak, akkor pedig a legjobb esküvőtippekről, esküvői akciókról és aktuális nyereményjátékról is folyamatos tájékoztatást kapnak!
  • - Nálunk a legegyedibb, legkülönlegesebb szolgáltatókat, helyszín-gyöngyszemeket is megtalálhatják a látogatók, melyek sehol máshol nem elérhetőek!
  • - Ügyfélkapcsolatunk bármilyen kérdés esetén szívesen segít, hogy a nagy nap megszervezése zökkenőmentes legyen!

Sok boldogságot kívánunk!

Kapcsolat


Szakál Martin Sales & Ügyfélkapcsolati Manager

     Mobil: +36 30 473 7161
     E-mail: info@eskuvotippek.huREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!