new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Van, aki forrón szereti…

Mindenki különleges esküvőt szeretne, de vannak olyanok is, akik kifejezetten az extra megoldásokat kedvelik. Főleg az utóbbi pár évben harapódzott el az az esküvői trend, hogy egészen extrém helyeket találnak az ifjú párok, hogy kimondják, sőt, olykor kibuborékolják a boldogító igent.

Egy igazán különleges esküvőhöz különleges pár is kell, hiszen valószínűleg legtöbbünk nem a tenger fenekén akar egybekelni a választottjával, ahol a két tanú legfeljebb egy óriás tintahal és egy jó kedélyű delfin lehet. Akinek azonban a búvárkodás a szenvedélye, miért is ne a víz alá szervezze meg élete legfontosabb eseményét? Négy évvel ezelőtt egy lengyel pár kötött a víz alatt házasságot, aminek akkor még akkora hírértéke volt, hogy a nemzetközi sajtó is megírta, ehhez képest, mára külön üzleti vállalkozás lett a víz alatti esküvők szervezése. Még vállalkozó kedvű anyakönyvezetők is vannak, akik alámerülnek az ifjú párokkal, hogy annak rendje és módja szerint hitelesítsék a házasságokat. 

Csak a képzelet szabhat határt


Nem csak a mélységben, a magasságban is tarthatsz különleges esküvőt, egyesek a sziklaszirttől sem riadnak vissza és több száz vagy ezer méteres magasságban kötik össze az életüket. Tény, hogy megszédül a szerelemtől az ember, de hogy ennyire? A magasságnál maradva egy ifjú pár, tavaly, repülés közben egy repülőgép tetején kelt egybe. Van, aki számára a szerelem egyet jelent a lebegéssel, így volt ezzel az a pár is, aki 2009-ben egy 11 ezer méter magasból ereszkedő Boeing–727-es gépen lettek egymáséi, szó szerint a súlytalanság állapotában. Különleges esküvői helyszínekből persze az Egyesült Államok a csúcstartó, a tengeren túl imádnak például Bungee jumpingolás közben összeházasodni a fiatalok, de majdnem ennyire népszerű a vízisíelés során vagy a hullámvasút tetején tartott frigy is. Jóllehet nem a helyszíntől lesz különleges egy esküvő, hanem tőletek és a boldogságotoktól, de ma már Te is választhatsz olyan extrém megoldásokat, amit egy korábbi generáció még el sem tudott volna képzelni. 

Engedd szabadon a fantáziád és írd meg nekünk, hogy Te milyen extrém helyen tartanád az esküvőd! 

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Ugyan nem extrém, de hatalmas lagzik vannak vidéken is, itt olvashatsz róla: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-a-felejthetetlen-negy-nap



REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!