new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Tíz tipp, hogyan tedd személyesebbé és romantikussá az esküvődet

1. Készítsétek ti a meghívókat. Ma már számtalan kreatív szerkesztő program van, amivel könnyedén tudtok egyedi meghívókat készíteni, de egy kis ügyességgel, akár kézzel is rajzolhattok, hogy még személyesebb legyen a dolog. 

2. Ha nem élőzenében gondolkodtok, akkor állítsátok össze ti a zenei műsort. A meghívóhoz mellékeljetek egy visszaigazoló kártyát, hagyjatok rajta helyet, ahol a meghívottak javasolhatják kedvenc számaikat. Ezekből aztán készíthettek egy válogatás albumot és mehet a zene. 

3. Tetszeni fog a vendégeknek és később ti is remekül fogtok szórakozni rajta, ha csináltok egy időkapszulát. Rakjatok ki valahova egy egyszerű dobozt, mellé tollat és papírt, amire mindenki ráírhatja a jó tanácsait vagy vicces üzeneteit. Vigyázat, csak egy év után bonthatjátok ki. 

4. Szintén szórakoztató lehet, ha a poháralátétekre ráírjátok a következő félmondatot: A jó házasság titka a…, amit aztán persze a vendégeknek kell befejeznie.

5. Mondjatok egymásnak egy rövid beszédet, idézetet vagy szavaljátok el egymásnak kedvenc verseteket, amivel igazán romantikus hangulatot varázsolhattok. 

6. Talán a vacsora előtti idő szokott a leglassabban telni, amikor a vendégek még nem melegedtek bele az ünneplésbe. Készítsetek magatokról egy videót és vetítsétek le a közönségnek, ez nem csak szórakoztató, de bensőségesebbé is teszi az esküvőt. 

7. Írjátok ki egy táblára a saját történeteket. Hogy mikor ismerkedtetek meg, annak a bizonyos első csóknak az időpontját és pár számotokra fontos pillanatot a kapcsolatotokból. A vendégek imádni fogják és közelebb éreznek majd benneteket magukhoz. 

8. Gondoljatok a legfiatalabbakra is, alakítsatok ki egy játszósarkot nekik, pár egyszerű játékkal, így a szülők is szabadabban tudnak bulizni veletek. 

9. Nagyon jó hangulatot tud varázsolni és nem is drága dolog, ha héliummal felfújtok egy csomó színes lufit, amit aztán a vendégekkel együtt eresztetek fel a kék égbe.

10. Kedves dolog a vendégeknek egy kis ajándékot adni a lagzi végén. Ez lehet a legkisebb apróság is, például mézeskalácsból sütni valamit, ami később emlékeztetni fogja őket az esküvőtökre. 

Érdekel milyen egy igazi görög lagzi? Itt olvashatsz róla: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-az-igazi-gorog-lagziREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!