new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Tippek téli esküvőre

Bár sokak bánatára idén nem öltözött fehérbe a karácsony, azért mindenki fel tudja idézni magában a fehér táj romantikus eleganciáját. A tél pompája tele van meghittséggel és a fennköltséget sem nélkülözi: miért is ne lehetne hát téli esküvőt tartani?

Szép, szép, de hideg van, vethetjük ellen egy téli ceremóniának, de ezzel el is fogytak a fontosabb érvek. Pontosabban van még egy dolog, mégpedig a hó, ha az nincs, akkor bizony nem sokat ér az egész, így érdemes jó előre nézni a meteorológiai előrejelzéseket valamint olyan helyre szervezni az esküvőt, ahol még akkor is van hó, amikor az ország más pontjain kevésbé. Időpont kiválasztásánál még figyeljünk arra is, hogy ne közvetlenül a karácsony előtti időszakra essen az esemény, mert akkor mindenki már az ünnepekre koncentrál és így a nagy nap veszíthet fényéből. Személyes tapasztalatból a szilveszter az tökéletes választás lehet, egyrészt sok embert mentünk meg a fejtöréstől, hogy hova is menjenek bulizni, másrészt így mindenkinek garantáltan örök emlék marad az évforduló. 

Helyszín és a dekoráció

Ha téli esküvőt tartunk, akkor semmiképpen ne a város közepére szervezzük! A téli pompa vidéken és még inkább a természetben teljesedik ki, így olyan esküvői helyszínt keressünk, ami megfelel ezeknek az alapkövetelményeknek. Csak zárójelben jegyzem meg, költséghatékonyság tekintetében sem rossz döntés. Hogy igazán szép legyen a téli esküvő, a dekorációt is a természet színeihez igazítsuk, vagyis domináljon a fehér és a jégvirág. Akár házilag is készíthetünk fillérekből olyan dekor elemeket, melyek meghitté és bensőségessé tudják varázsolni az esküvőt. Ilyenek például a hógolyóra emlékeztető sütemények, fehér lufik, a plafonról lelógó ezüst csillagok vagy hóesést idéző mintázatok, akár egyszerű vattából. Magát a termet is lehet fehérbe öltöztetni, ahogy a menyasszonyi csokor is lehet hófehér, vagy teljesen piros, mivel a két szín remekül harmonizál egymással. És még egy dolog, ha sikerül olyan esküvői helyszínt találnotok, ahol van kandalló, akkor a siker garantált.

Te voltál már téli esküvőn? Ha igen írd meg nekünk is a tapasztalataidat!

Eljegyzés karácsonykor? Miért is ne: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-eljegyzes-a-fa-alattREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!