new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Te is lehetsz hókirálynő

Valamiért nyáron hangos dudaszótól a város, akkor foglaltak zsúfolásig a különböző esküvői helyszínek, pedig egy téli esküvő is csodálatos lehet. Sőt, pont azért mert téli, eleve meghitt és különleges, arról nem is beszélve, hogy még a kreativitásod is kiélheted. 

Ha szereted a hosszú téli estéket, a karácsonyra való várakozást, vagy azt, ahogy recseg a hó a csizmád talpa alatt, akkor könnyen lehet, hogy a téli esküvőt is neked találták ki. A vendégek biztos, hogy örülni fognak neki, mivel egy különleges esemény töri meg a szürke hétköznapokat, ráadásul könnyedén felejthetetlenné lehet tenni a nagy napot, ha odafigyeltek a részletekre. Zárójelben jegyezzük meg, van még egy nagy előnye a téli esküvőnek: utána lehet menni nászútra a forró nyárba. 

Esküvői ruhától a tortáig

Ha egy igazán szép téli esküvőre vágysz, akkor mindent az évszakhoz kell igazítani, a lehetőségeid pedig szinte korlátlanok. Mindenben a fehér szín dominál, a dekorációt illetően például papír hópelyhekkel lehet díszíteni az ültetőkártyákat, a plafonról is lóghatnak a hópelyhek, az ablakokat pedig díszítheti jégvirág. Egy téli esküvőn a ruhád is lehet más, készülhet a megszokottnál kicsit vastagabb anyagból, díszíthetik fehér szőrmebetétek vagy kapucni, de lehet rajtad melegséget árasztó szőrmebunda is, akár egy mesében. A menyasszonyi csokron szintén dominálhat a fehér, kiegészítve piros betétekkel, például tökéletes választás lehet a bazsarózsa vagy a boglárka. A hatalmas fehér tortát szintén díszíthetik a tél kellékei, mint a fenyőtoboz vagy a fenyőág, az ínyencségek pedig lehetnek hógolyóra emlékeztető sütik. Ha adottak a lehetőségek és az időjárás is kedvez, akkor a téli esküvőd igazi varázslat lehet. Gondolj bele, érkezhettek lovasszánon az esküvőre, a hófödte udvart pedig jégszobrok teszik felejthetetlenné. Persze nem kötelező túlzásokba esni, de kétségtelen, hogy egy téli esküvőt legalább olyan varázslatossá lehet tenni, mint a nyárit vagy a tavaszit. Nem is olyan rossz ugye?

Ha van ötleted, hogy Te mivel tennéd felejthetetlenné a téli esküvőd írd meg nekünk is!

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Egyre nagyobb divat az extrém esküvő, itt olvashatsz róla: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-van-aki-forron-szereti%E2%80%A6REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!