new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Takarítsatok meg időt, pénzt: így hozzátok ki a legtöbbet az esküvő kiállításokból

Itt az esküvő kiállítások szezonja, ezekben a hetekben szinte minden városban szerveznek bemutatókat. Ezek a látványos rendezvények remek lehetőséget kínálnak arra, hogy a házasulandók megismerjék a legújabb divatot, próbáljanak, kóstoljanak, és kiválasszák a legszimpatikusabb szolgáltatókat. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzátok ki az eseményből, íme, egy kis segítség.

- Az esküvő kiállításokon könnyen összehasonlíthatjátok a kínálatot, az árakat, hisz a fotósoktól a virágkötőkig rengeteg szolgáltatóval találkozhattok. Sőt, olyanokkal is, akikre nem is gondoltatok. Nem megy el több napotok arra, hogy egyesével végigjárjátok őket, egy helyen megtaláltok mindenkit.

- A ruhaszalonok, divattervezők nagy számban jelennek meg a kiállításokon, sokan közülük divatbemutatókat is szerveznek. Próbáljatok fel minél többféle stílusú ruhát, kiegészítőket. Érdemes a szakemberek véleményét is kikérni.

- Bár leginkább a menyasszonyok élvezik a kiállításokat, a vőlegények se hagyják ki! Segíthetnek egy-egy fontos döntés meghozatalában, például a meghívók, a menü, a nászút kiválasztásában. Biztos, hogy a leendő férj szmokingokat és öltönyöket is tud próbálni.

- Feltétlenül keressétek fel a catering cégeket és a cukrászdák standjait is! Ne csak gyönyörködjetek a süticsodákban, finomságokban, kóstoljatok is különlegességeket!

- A kiállításokra a szolgáltatók rengeteg kedvezménnyel, játékkal, bónuszokkal készülnek. Akár jelentős árengedménnyel beszerezhetitek a nagy nap hozzávalóit, kiegészítőit. Ezeket sokszor csak a helyszínen tudjátok igénybe venni.

- Feltétlenül vigyetek haza szórólapokat, katalógusokat, kiadványokat. A nektek leginkább tetsző szolgáltatásokhoz kérjetek elérhetőségeket. Ahol lehet, fotózzatok! Az esemény után beszéljétek át a tapasztalatokat, és mihamarabb vegyétek fel a kapcsolatot a szolgáltatókkal.

- Vigyetek magatokkal szülőket, barátokat! Több szem többet lát, hallgassátok meg a véleményüket. Segíthetnek próbálni a menyasszonynak – nehogy meglássa a vőlegény az arát a választott ruhában. Az esküvő kiállításokra vegyetek kényelmes cipőt, és olyan ruhát, ami praktikus a próbák során. A kiállításon sokat kell sétálni, állni. Megéri rászánni néhány órát, hisz biztosan sok új ötlettel gazdagodtok!REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!