new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Szolidan, de meghitten

Sokan a kis esküvő mellett teszik le a voksot, és nem feltétlenül csak az anyagi megfontolások miatt nem a nagyobb rendezvényt választják. Ennek számos egyéb oka lehet, van, aki meghittebbnek tartja a kis esküvőt, van, aki egész egyszerűen nem érzi magát jól sok ember között, és van olyan is, aki a szervezési mizériát akarja megúszni.

Egyesek szerint 50, mások szerint 30 fő alatti esküvő számít kicsinek, bárkinek is legyen igaza, tény, hogy egy kis esküvő sikerülhet ugyanolyan jól, és maradhat ugyanúgy örök emlék, mint egy világraszóló lagzi. Biztos sokan láttátok Az örömapa című filmet, ahol a nagy lagzi helyett, szintén a kerti partit választotta az ifjú pár Steve Martin zsörtölődése miatt. Más kérdés, hogy aztán az örömapának a gatyája is ráment a bulira, de a film mégis jól példázza, hogy mi mindent ki lehet hozni egy otthon tartott kis esküvőből. Ha valaki nem kertes házban lakik, akkor bérelni is lehet helyszínt, ahova aztán meg lehet hívni egy kisebb társaságot. A kerti party a legdivatosabb megoldás nálunk, de az álló fogadás, vagy egy egyszerű vacsora is sikerülhet remekül. 

Hattyúval vagy anélkül

Tény, hogy egy kis esküvőt ki lehet hozni kevesebből, de ha csak anyagi okokból választanád, akkor figyelembe kell venni, hogy a nagyobb lagzi gyakran visszahozza az árát, vagy még „profitálni” is lehet belőle. A kulcsszó itt inkább a meghittség és az egyszerűbb szervezés lehet. Nagy előnye például, hogy úgy díszíthetitek fel a kertet, vagy bármilyen egyéb helyszínt, ahogy csak szeretnétek. Ebben az esetben is tökéletesek az egyszerűbb megoldások: lufikkal, kézzel készített lampionokkal vagy mécsesekkel remekül fel lehet dobni bármilyen környezetet. A szokásos esküvői kellékek is háttérbe szorulhatnak, mint a menyasszonyi ruha, az órákig készülő frizura vagy éppen a többfogásos vacsora. Visszatérve Az örömapára, cifrázni is lehet persze a dolgot: sétálgathatnak például hattyúk a vendégek között vagy bérelhettek szobrokat is, de inkább a szolidabb megoldások jellemzik a kis esküvőket és ez így is van rendjén. Hiszen valószínűleg azokat az embereket fogjátok meghívni, akik a legközelebb állnak hozzátok, ők pedig rátok lesznek kíváncsiak és kevésbé a körítésre.

Neked mi a véleményed, milyen előnye lehet egy kisebb esküvőnek? 

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Tudtad, hogy akár múzeumban is házasodhatsz? De, hol nem? Összegyűjtöttünk neked pár izgalmas esküvői helyszínt: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-eskuvo-kalandra-felREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!