new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Ragyogó esküvő, avagy a pompás rose gold

Az esküvő nem hétköznapi esemény, illik hozzá a csillogás. Az arany és ezüst díszítés mellett nagyon felkapott a réz árnyalat, idegen nevén a rose gold.

A rózsa vagy inkább rozé arany a menyasszonyok ízlésvilágához egyre közelebb áll, sokan ilyen gyűrűt választanak a megszokott sárga vagy fehérarany helyett. Lehet ez az esemény fő színe is, amely visszaköszön minden esküvői elemen. Szemfesték, szalag, tortadísz, körömlakk… de akár egy nyakkendőtűvel is megidézhető ez a csillogó árnyalat. Tehát az uraknak sem kell aggódni, egy-két kiegészítővel ízlésesen elhelyezhető mind az öltözéken, mind a dekorációban anélkül, hogy belefulladnánk a rózsaszínbe. 


Már az esküvői meghívó is utalhat a különleges eseményre, de a menü- és ültetőkártyákra is rácsempészhető egy kis rose gold pompa. Prégelésnek hívják a technikát, amellyel papíron a legcsillogóbb látvány érhető el. Gyakorlatilag belepréselődik a papírba a szöveg, tapintásra egy homorú érzetet keltve, a fólia által pedig mindez egy fémes színt kap. A legszebb megoldás persze a legdrágább is. Amennyiben fontos a költséghatékonyság, úgy digitális nyomással is kivitelezhető ez a rózsakvarc árnyalat, bár szerényebb csillogással.


A rose gold színben az a jó, hogy éppúgy illeszkedik egy romantikus vagy vintage esküvő hangulatába, mint az eleganciát előtérbe helyező gatsby stílus világába. A rose gold egyértelműen luxus érzetet kelt, de nem árt csínján bánni vele. Erre is igaz a mondás, a kevesebb több.REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!