new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Nyomtatható esküvői programok, hogy mindenki tudja, mire számítson

Az esküvői forgatókönyvet párszor már lepörgetted a fejedben, ugye?  Érdemes ezt megosztanod a meghívott vendégekkel is - na jó, nem tízperces idősávokra lebontva, de egy esküvő elég hosszú ahhoz, hogy legalább a főbb pillanatokat ki lehessen emelni a meghívottaknak.

Ez azért is jó, mert nem úszol el a sok menyasszonyi kötelezettség mellett és a vendégek is fel tudnak készülni például a menyasszonytáncra. A pinteresten remek ötleteket lehet találni, amit egy kis kreativitással akár te is elkészíthetsz. Össze is gyűjtöttük a három kedvencünket:

Egy régi keretbe foglalva:


A vintage, bohókás esküvőkhöz szuperül passzol ez az öltet. Nem kell minden asztalhoz külön nyomtatni egyet-egyet, hanem elég, ha 2-3 helyre kiteszed és aki szeretné, az megismerheti a nagy napod részleteit.

A hosszúkás:


Ez most nagyon menőnek számít, hiszen elegáns, akár egy borlap. Ebből kerülhet egy-egy minden asztalra, vagy akár minden vendég kaphat belőle.

Minitábla:


Egy sima fapálcikára felragasztva egyedi kis programot készíthetsz, ami jól passzol a bohó esküvők stílusához. A kosarat tedd a bejárat közelébe, hogy mindenki tudjon egyet venni magának.

Persze az a jó a fenti ötletekben, hogy bármilyen stílushoz hozzáigazíthatod, hiszen csak annyi a lényeg, hogy a betűtípus és a grafika összhangban legyen a lagzi témájával.


Képek: pinterestREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!