new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Miért érdemes télen tartani az esküvőtöket?

Magyarországon még mindig bevett a nyári időszakban házasodni: ki ne szeretné, ha szép időben, napsütésben és melegben mondhatná ki a boldogító igent? Pedig a téli időszak is több mint alkalmas a házasságkötésre, sőt: egyedibb élménnyel ajándékozhat meg benneteket, mint egy hagyományos augusztusi lagzi. Íme, 10 nyomós érv, hogy télen keljetek egybe!

Kevesebb stressz

Bizony, a szakértők szerint a téli esküvők megszervezése jóval kevesebb stresszel jár, mint a nyáriaké! Gondolj bele: ha egy teremben terveztek egybekelni, felesleges aggodalmaskodni az időjárás miatt, és az alkalmi ruhák/keményre lakkozott frizurák sincsenek kitéve olyan viszontagságoknak, mint egy hirtelen szélroham vagy épp a nem várt eső.

Semmi fülledtség

Ki ne ismerné a kényelmetlen érzést, amikor negyven fokban lassan csordogál lefelé a smink, vagy izzadságban fürdőzünk a műszálas fűző és tüllszoknya alatt? Mindez soha nem történhet meg egy téli esküvőn!

Szélesebb beltéri helyszínválaszték

Lássuk be, a legtöbb éttermet, wellness-hotelt és rendezvényközpontot már fél évvel előre lefoglalják a házasulandók, ez pedig májustól szeptemberig szinte állandó teltházat jelent. A tél nem az esküvők csúcsidőszaka, így a helyszínek közül is válogathatunk!

Olcsóbb szolgáltatások

A fenti ponthoz kapcsolódik, hogy ilyenkor minden barátságosabb áron elérhető: a helyszín, a vendégek szálláshelye, de talán még a sminkes és a videós is kedvezményt ad.

Extra dekoráció

Télen a közelgő ünnepek miatt egyébként is minden havas (vagy legalábbis reméljük J), csillogós, arany és ezüst díszekbe öltözik – ez már önmagában gyönyörű, és azt is jelentheti, hogy jóval kevesebbet kell az esküvői dekorációra költenetek.

Több lelkesedés

Fontos szempont, hogy míg nyáron megtelik a vendégek esküvőnaptára, a téli időszakban alig-alig akad ilyen alkalom. A téli napok sötétek, és a karácsonyt leszámítva gyakran kissé egyhangúan telnek. Remekül feldobhatja őket egy ragyogó esküvő!

Könnyebben egyeztethető a vendégekkel

Ide kapcsolódhat az is, hogy míg a nyári szezonban mindenki naptárjában egymást érik a nyaralások, bulik, más esküvők és a különböző kiruccanások, télen senki nincs ennyire betáblázva, így várhatóan többen tudnak megjelenni a nagy napon!

Megéri öltönyt viselni

Ki ne látná maga előtt a hőségben állig beöltözött, feszengő férfiakat, akiknek nagy izzadságfoltok éktelenkednek a hónaljuknál? Télen bátran felvehető a háromrészes öltöny csokornyakkendővel, mert megmarad épp olyan elegáns viseletnek, amilyennek szánták!

Fantasztikus havas hátterek

Szinte minden pár imád a természetben fotózkodni, de azt hajlamosak elfelejteni, hogy nem csupán egy tóparti vagy mező melletti helyszín szemet gyönyörködtető. Sőt! A frissen esett hó kiemeli a menyasszonyi ruha szépségét és csodás hangulatot teremt az esküvői fotóknak, amik így bőven eltérhetnek az átlagostól. 

Izgalmasabb nászút

Lássuk be: a nyárból a nyárba repülni is kellemes élmény, ha Kecskemétről utazunk Bora Borára, de még nagyobb kontraszt és óriási boldogság, ha a borongós télből a trópusi tengerpartra érkezünk nászútra!REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!