new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Mesés esküvő romantikus stílusban: inspirációk a nagy naphoz

Lágy, visszafogott, mégis elegáns: leggyakrabban ezek a jelzők jutnak eszünkbe, ha romantikus esküvőről beszélünk. Ha ezt a stílust követnétek a nagy napon, a menyasszony tényleg királynőként ragyoghat. Néhány aprósággal igazán különlegessé tehetitek a romantikus esküvőt és a lakodalmat. 

 • Tartsátok a ceremóniát vagy a lagzit olyan helyen, ami igazán fontos számotokra. Lehet ez a megismerkedés, az első randi vagy akár a lánykérés 
   helyszíne. Szóba jöhet még hangulatos szőlőskert, csodás arborétum, vagy régi kastély - csillárokkal, díszes kandallóval és egy nagy parkkal.
 • 
  
 • Válasszatok romantikus színeket! A rózsaszín, a barack, a fehér, az ekrü vagy a lila is jól illik a nagy nap stílusához. A menyasszony ruhája 
  legtöbbször habos-babos, amihez hosszú fátyol is tartozik. A legnépszerűbb anyagok pedig az organza, a selyem, a tüll vagy a csipke. 
 • 
  
 • A különböző virágokkal is romantikus hangulatot teremthettek. A rózsa, a bazsarózsa minden mennyiségben jöhet, de az orchideák és a tulipánok is illenek ehhez a stílushoz. Ha extrára vágytok, vessetek be rózsaszirmokat. Még akár folyosót is kialakíthattok belőlük. Álomszép megoldás, ám kültéren, szeles időben nem igazán kivitelezhető. A szertartás, vagy az azt követő fogadás helyszínén lógathattok le a mennyezetről vörös rózsákat vagy szegfűket. Bámulatos hatást érhettek el vele.

 • Fordítsatok figyelmet a világításra is. Lámpásokkal, rózsaszín, piros gyertyákkal szuper romantikus hangulatot teremthettek. 
 • Szabadtéri esküvőn mesés lehet, ha kis elektromos gyertyákkal díszítitek a fákat. Még a táncparketten is bevethettek különféle fényeket. 
 • 
  
 • Fotózáskor állítsátok be a násznépet szív alakban. Akár előre kijelölhetitek, megrajzolhatjátok a formát, úgy mindenkinek könnyebb dolga lesz. Dekorálhattok is fotókkal, családi, baráti képek is megjelenhetnek díszként asztalokon, falon, sőt még a fán is. 

Sok kis apróság


    Készítsetek filmet a kapcsolatotokról, és vetítsétek le a vacsora után. Elmesélhetitek benne a megismerkedésetek történetét, a legszebb pillanatokat. 


    Tegyétek emlékezetessé a nyitótáncot! Ez a lakodalmak egyik fénypontja. Kérjétek meg a vendégeket, hogy álljanak körbe bennetek, és tartsanak a kezükben egy-egy csillagszórót. 

    Kérjetek a meghívottaktól kedves, szívhez szóló vagy épp rátok jellemző idézeteket. Ezeket gyűjtsétek egy mutatós dobozban, tálkában üveggömbben. 

    Lepjétek meg egymást valami aprósággal! Lehet ez a másik kedvenc idézete vagy akár csokija. Nem az érték, inkább a figyelmesség a lényeg. 


REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!