new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Menyegző provance-i hangulatban: levendulás inspirációk a nagy napra

Fehér, meseszép ruhában, csodás levendulás környezetben IGENT mondani életed szerelmének: kell ennél romantikusabb? Csempészhetsz illatos, lila virágot az esküvői dekorációba, sőt a csokrodba is, de számtalan változatban visszaköszönhet a nagy napon. Nem bánod meg, ha a levendula főszerepet kap a szertartás alatt vagy a lakodalomban. Inspirálódj összeállításunkból!

A néphiedelem szerint a levendula szerencsét hoz, továbbá a szeretet és az odaadás jelképe. Nem véletlen, hogy annyira népszerű az esküvőkön. Nyugtató hatású, így jót tesz, ha beleszippantasz egy csokor virágba a szertartás előtt. Vintage esküvőkön különösen fontos szerepet kaphat. Nagy öröm, hogy viszonylag könnyű hozzájutni, és nem túl drága.  


Levendulás csokrok
 Júniusban, júliusban az egyszerű, mégis meseszép levendula kihagyhatatlan a menyasszonyi csokorból. Fehér vagy pünkösdi rózsák, esetleg boglárka mellé is választhatod. Megjelenhet a vőlegény és a tanúk kitűzőjében is. A koszorúslányok ugyancsak kaphatnak levendulás csokrot, de a ruhájuk színe is lehet lilás. 

Mesés levendulás dekorációk
 A csodás, sokoldalú virággal dekorálhatod a házasságkötőt, a templomot, vagy akár a padokat. Jól mutatnak az asztalokon, egy-egy rusztikus, dekoratív vázába téve, esetleg kis csokor formájában, kosárkákban. Egy levendulás asztali futóval extra színt vihetsz az ünnepségbe.


Isteni levendulás sütik, torta
 Kényeztesd a násznép ízlelőbimbóját az ehető levendulával! Tökéletes muffinba, krémekbe, macaronba, de akár bámulatos torta is készülhet a csodás virággal. Limonádékba, koktélokba is kitűnő. Az ételek, italok dekorálására is bevetheted. 


Levendulás konfetti
 Miért ne szórnának a vendégek rizs vagy rózsaszirom helyett szárított levendulát az ifjú párra? Igazán illatossá, hangulatossá teszi a teret. Ez a hagyomány egyébként a gazdagságot és a termékenységet szimbolizálja. 
REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!