new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Meglepetések jövőre

Meglepetések jövőre

Tudni kell, hogy az esküvői trendek valamiért Amerikában születnek meg és csak később gyűrűznek be Európába és így Magyarországra is, ennek mindenképpen van egy pozitív hozadéka, előre lehet tudni, hogy mi lesz a divat, így van ez most is, nézzük, mi lesz a menő jövőre. 

Persze nem kötelező követni a 2018-as esküvői trendeket, de azért mutatjuk, hogy mire számíthattok. Rögtön az első kissé meglepő lehet, ez pedig nem más, mint a fűcsokor, bizony a tengeren túlon nagy divat, hogy a menyasszonyi csokorban nincsenek pompázó virágok, csupán a zöld. Nem hangzik valami túl jól, igaz? Pedig bármilyen meglepő, így is gyönyörű csokrokat lehet készíteni, különlegesnek pedig mindenképpen különleges. Másik esküvői trend 2018-ra az élőfestés. Nálunk ez szinte teljesen ismeretlen, legfeljebb a balatoni karikatúra festőkre hasonlít a dolog, de csak megközelítőleg, mert ebben az esetben nem egy ember és még csak nem is a fiatal pár, hanem maga az esküvő lesz megörökítve jelen időben. Kétség kívül van benne romantika és az ötlet se rossz, hogy a fotók mellett ilyen szép, régi művészi hagyományokhoz nyúlunk vissza. Maga a festmény, pedig könnyen lehet majd a hálószoba dísze. 

Völgyzugoly és hamburger

Ha már a romantikánál tartunk, szintén 2018-as esküvő trend lesz a nagy lagzi kicsire cserélése, sőt, itt nem is a kicsi a kulcsszó, hanem a titkos. A nagy pezsgődurrogtatások és reggelig tartó tánc helyett bizony jönni fognak a legszűkebb körben megtartott, erdőkbe vagy egyéb titkos helyekre rejtett ceremóniák. Reméljük a meghívottak is odatalálnak majd a titkos helyszínre. Sokaknak talán túl amerikásnak tűnhet a koktélparti és a hamburger hasábburgonya vacsora menü, pedig állítólag ez is divatba jöhet jövőre. Végül a technológiai forradalom is begyűrűződik, így esküvő trendlesz 2018-ban, hogy népszerű közösségi oldalakon, élőben közvetítheted a házasságkötést és a lakodalmat, hogy azok se maradjanak le róla, akiket nem tudtatok meghívni, vagy akik valamiért nem tudtak eljönni. 

Te mit szólsz hozzá, közvetítenéd élőben a lagzidat a facebookon?

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Ha érdekelnek meglepő vagy meghökkentő esküvői szokások külföldről, akkor itt olvashatsz párat: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-mindenki-maskepp-csinalja

REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!