new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Már tudjuk, hogy milyen lesz az esküvői trend 2019-ben


Ha 2019-ben tartod az esküvődet, nyilván már gyűjtögeted az ötleteket. Sok újdonságra, több nagy változásra számíthatsz az előző évekhez képest. Dominálnak majd az élénk, metálos színek, a nagy virágok, de a lufikkal, macaronokkal sem lősz mellé. Az biztos, hogy sokan szeretni fogják a jövő évi irányzatokat.  

Menő színek
Az eddiginél világosabb színek jellemzik majd a 2019-es esküvői trendet. A 70-es éves kedvencei, a narancssárga, a sárga és a lila legkülönbözőbb árnyalatai hódítanak majd jövőre. A menyasszony és a koszorúslányok ruháinak kiválasztásakor számolhatsz a fémes színek növekvő népszerűségével, de nagyon trendinek ígérkezik a púderrózsaszín, a bazsarózsa, a türkiz és a smaragd is. Ezek az árnyalatok menyasszonyi csokrokban és a dekorációkban is megjelenhetnek. 

Trendi virágok
Az előző évekhez képest a csokrok is jelentősen változnak. A virágok nagyobbak és világosabbak lesznek, mint korábban. A zöldek pedig még nagyobb szerephez jutnak, sőt akár dominálhatnak is. Ha igazán menő csokrot szeretnél, gondolj tervezéskor a napraforgóra, a bazsarózsára vagy éppen a dáliára. Az esküvő helyszínét pedig függő virágdíszekkel tehetitek még elegánsabbá. 

Fotósarok, drónok
Feltétlenül vedd fontolóra a fotósarok kialakítását. Még menőbb lesz, ha a háttér színes, esetleg virágos, vagy tengert ábrázol. Minél több kelléket raksz a vendégek keze ügyébe, annál nagyobb sikerre számíthatsz. 2019-ben a drónok átvehetik az uralmat, legalábbis nagyon kedveltek lesznek a házasulandók körében is. Ezek az ifjú pár egész napját, legfontosabb történéseit rögzítik különleges szemszögből. A drónok olyan helyekre is eljuthatnak, ahová még a legjobb fotós és videós sem. 

Élményelemek minden mennyiségben
A természetközeli helyek, az istállók, a pajták mellett a fémes terek, a felújított gyár- és raktárépületek is az esküvők kedvenc helyszínévé válnak. A nagy nap még élményközpontúbb lesz. A vendégeket az ifjú pár egyedi desszertekkel, különleges italokkal kényezteti. A sütemények, főleg az apró, szemkápráztató macaronok a dekorációk fontos részét is képezik. A játékok, interaktív állomások ugyancsak egyre nagyobb szerephez jutnak. A lufik visszajönnek a divatba, a fényfestéssel pedig egyre több pár dobja fel a nagy nap hangulatát. 
REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!