new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Katasztrófaesküvők – 10 helyzet, aminek sírás lehet a vége!

Az Esküvőtippek missziója, hogy megvalósítsa az álmaitokat, és ehhez próbálunk a blogban is segítséget nyújtani. De mi van akkor, ha az esküvő megvalósult rémálomba fordul? Nézzük át az elrettentő példákat is, hogy megelőzzük a kínos helyzeteket! Íme, 10 rövid horrorsztori a nemzetközi gyűjtésből, ami téged is megkímélhet a baklövésektől.

1.„A barátaink egy „erdőben” házasodtak össze, ami igazából csak egy bozót volt két kukoricaföld közt, telis-tele szúnyoggal. Egy nyirkos farönkön ülve kellett végighallgatnunk a szertartást, bokáig érő sárban, ráadásul alig hallottuk a szomszédos földön szántó traktortól. Az ételt egy „bájos vidéki kunyhócskában” szolgálták fel, ami a valóságban egy rohadó csirkefarmot jelentett. Irtózatos volt az egész!”

2.„Piknikes esküvőt szerveztek. Senki nem hozott kaját, ezért mindenki hazament az első tánc után.”

3.„Egy tó partján rendezték meg az esküvőt, ami gyönyörűen mutatott a fotókon. Igen ám, de a képekről senki nem érezte… AZT a szagot. A tó élővilágát kinyírta az alga azon a nyáron, és halálbűz lengte be az egész környéket.”

4.„A vőlegény imádta a Star Warst. A menyasszony utálta. Amikor a vőlegény megérkezett a templom elé, Darth Vader bevonulózenéjét játszották, a menyasszonynak pedig a Star Wars főcímzenéjét. Nagyon szenvedett, láthatóan zavarba hozta az egész, de a fiuknak, Anakinnak (ez nem vicc!) majd biztos büszkélkednek vele.”


5.„Az unokatestvérem esküvője egy fűtetlen pajtában volt megtartva november közepén. Mindenki szétfagyott. Lejátszottak egy hangfelvételt a menyasszony azóta halott apukájától, amiről addig nem is tudott. Egy órára le kellett állni, amíg kisírta magát, és vele együtt a koszorúslányok is.”

6.„A vőlegény imádta a technót, ő maga tolta a laptopról. A világon senki nem táncolt. Végül valaki odaférkőzött a laptophoz, és benyomott egy csomó rockzenét a kétezres évekből. Mindenki táncolni kezdett. A vőlegény erre megint átvette az uralmat, és ment tovább a techno. Rémes volt!”

7.„A nagynéninek sikerült annyit innia, hogy látványosan dörgölőzni kezdett minden férfihoz a táncparketten. Mit mondjak, a negyvenes nagynéni látványa, aki negyvenes férfiakhoz dörgöli a fenekét, elég lehangoló. Pláne, hogy az esküvői videó meg is örökítette...”

8.„A helyszínen nem lehetett mikrofont használni, mert az elriasztotta volna a trópusi madarakat. Ezzel nem is lett volna gond, de a szertartásvezető képtelen volt kiereszteni a hangját. Az összes fotón undok képet vágok, pedig csak fülelni próbáltam. Csak a szájmozgását láttam, pedig a második sorban ültem!”

9.„Hogy mikor NAGYON hosszú három óra egy esküvőn? Például ha mindkét pár szülei Power Point prezentációval készülnek – bibliai idézetekből.”

10.„Érezhető volt a viszálykodás a menyasszony apja és nevelőapja közt. Ez oda vezetett, hogy két menyasszonytánc volt, ráadásul az „egyik” apukája kísérte be, és a „másikkal” állt az oltárnál. Az igazi apa valami 20 évvel fiatalabb, közönséges csajjal jelent meg, köldökig kivágott ruhában. Az anya jeges tekintettel bámulta egész este.”

(Forrás: Thought catalog)REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!