new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Izgalmas játékok, vidám ötletek lánybúcsúra: örökké emlékezetes marad

Nemrég még együtt sírtatok a romantikus filmeken, éjszakán át táncoltatok az aktuális slágerekre, és hajnalig az élet nagy dolgairól beszélgettetek. Meg persze, a jövendőbeliről álmodoztatok. Most pedig barátnőd ujján ott csillog a jegygyűrű. Ő az esküvőjét szervezi, te pedig izgatottan készülsz a lánybúcsújára. Ha eddig azt gondoltad, hogy ennek ötletessége kimerül a chippandale fiúkban, tévedtél!

Beöltözősdi és városrally

A jól kitalált, mókás feladatokat nemcsak a menyasszony, hanem a társaság többi tagja is garantáltan élvezni fogja. A beöltözősdiremek buliindító. A szerencsés ara húzza ki egy kalapból, hogy milyen lehetetlen ruhadarabokban kell részt vennie egy előre megtervezetett városrallin. Jól jön ilyen alkalomra az úszószemüveg, a sapka, a strandpapucs, a sál… Persze előtte gondold át, mennyire áll közel barátnődhöz az efféle bolondozás, és semmiképp ne hozd kellemetlen helyzetbe!

Remek vicces utcai feladat lehet még a petrezselyemárulás. Kérd meg a menyasszonyt, hogy sózzon az útjába kerülő hímneműekre egy adag zöldséget. A férfiak előbb veszik elő nevetve a pénztárcájukat, mint az gondolnád.
Készülhetsz csokidarabokkal teleaggatott pólóval, amit aztán adj a menyasszonyra. Biztos lesz önként jelentkező, aki megszabadítja a lányt a finomságoktól. A menyasszonyt megkérheted, hogy borotvahabbal valljon szerelmet vőlegényének. Tökéletes lesz, ha macskakőre írja „Szeretlek XY!”” A kamerát nem csak itt érdemes elővenni. Az ünnepelt énekeltesse meg a parkban/buszon a hímeket, fújják együtt a Különös éjszaka volt című nótát. Következhet aztán ünnepélyes fogadalomtétel, a menyasszony ismételje utánad, hogy esküvő után minden este meleg vacsorát főz majd a férjének.


Benti mókák

A városnézés után - ismét otthon - előkerülhetnek a nyuszifülek, a torta és akár megjelenhetnek a vetkőzős fiúk, de érdemes későbbre is tartogatni néhány játékot. Kérheted előzetesen a vőlegény segítségét: barátnőd bebizonyíthatja, hogy valóban ki tud vasalni egy inget három perc alatt - stopperórát készenlétbe! - és minden a jövendőbelijét érintő vicces kvízkérdésre helyes választ kell adnia. Végül jutalomként, hideg-meleg játékkal megkerestetheted a nap hősnőjével párja szerelmes levelét, amit direkt erre az alkalomra írt, és amit hangosan megoszt a társaság többi tagjával. Akár még mindig úszószemüvegben és strandpapucsban. Biztos lehetsz benne, hogy szem nem marad szárazon.REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!