new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Itt az Ombre

Hogy tisztázzuk az esetleges félreértéseket, nem a jóképű mexikói érkezett meg szalmakalapban, nadrágjában a hétlövetűvel:) és nem is a zöld színű, pocakos mesefigura, oldalán Fióna hercegnővel:), hanem egy esküvői stílus kezd nálunk is egyre népszerűbb lenni. 

A szó francia eredetű és annyit tesz, mint színátmenet, de fordítják árnyékolásnak, sőt az irodalmi nyelvben még szellemnek is. A lényeg, hogy az árnyalatok játékára utal és koránt sem mint esküvői stílus jelent meg az életünkben. Először a hajfestésben, majd a divatban lett népszerű és tavaly már az esküvői trendek között is feltűnt, a szakemberek pedig szép jövőt jósolnak neki. Aki odafigyel a részletekre és fontos neki a stílus, az könnyen lehet, hogy beleszeret az ombre világába is. Mint minden fontosabb esküvői stílusnál, itt is igaz, hogy a fő hangsúly a harmónián van, minden apró részletnek passzolnia kell a másikhoz. De nézzük, miben is jelenik meg, honnan lehet azonnal tudni, hogy egy ombre stílusú esküvő közepébe csöppentünk. 

Ruha, virág, frizura

Az ombre lényege, hogy csupán egyetlen szín különböző árnyalatait szabad használni az esküvőn, ami ugyanúgy érinti a frizurádat, mint az asztalon lévő szalvétát. Ami nagyon szerencsés ebben az esküvői stílusban, hogy nem fordulhat elő színeltérés, vagyis, hogy rosszul párosítjátok össze a különböző színeket, illetőleg, ha van kedvenc színed és nem tudod, hogy melyik árnyalatát szereted jobban, akkor az ombrét neked találták ki. A dekorációban igazi csodákat lehet művelni vele, legyen szó a székhuzatokról vagy éppen az oltárhoz vezető útról, ami ugyanazon színű rózsa szirmaival van teleszórva, teszem azt a legvilágosabb árnyalattól a legsötétebbig. A menyasszonyi ruha tónusaiban is megjelenhetnek az árnyalatok, ha pedig a koszorús lányok ruhájában is ezek a motívumok jelennek meg, akkor biztosan mindenki csak ámulni fog a gyönyörtől. Nagyon fontos, hogy a menyasszonyi ruha színét a csokornak is követnie kell az árnyalatokban. Bizony, ha ezt az esküvői stílust követed, akkor a fehér menyasszonyi ruhához nem foghatsz piros vagy kék virágcsokrot a kezedbe. 

Te inkább a letisztultabb stílust vagy a sokszínűséget kedveled? Írd meg nekünk is a véleményed! 

Kíváncsi vagy pár érdekességre híres történelmi személyek esküvőiről? Itt olvashatsz róluk: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-akiket-jegyez-a-tortenelem
REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!