new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Házasságban szép az élet

A héten nem csak a Valentin napot ünnepeltük, de a Házasság hetét is, a kezdeményezés 20 évvel ezelőtt indult Angliából, célja pedig, hogy a házasság és a család fontosságára hívja fel a figyelmet. Jelenleg 4 kontinensen és 21 országában ünneplik. A hét apropóján mi most azt néztük meg, hogy mit mondanak a tudósok a házasságról. 

A hosszú élet titka

Először is köztudott, hogy aki boldog házasságban él, az hosszabb és egészségesebb életre számíthat, mint aki nem. Sőt, a vélemény egyes élharcosai úgy tartják, hogy az a férj, aki reggelente megcsókolja a feleségét, még tovább fog élni.

Nincs több balhé

A brit tudósokról már mindenki hallott, szerintük a házasságban a férj és a feleség egyaránt lenyugszik, ami mindenekelőtt a férfiak oldaláról szerencsés dolog, mert így kevésbé lesznek hajlamosak a garázdálkodásra. 

Több pénz

New Jersey-ben 2500 férfi részvételével készítettek egy felmérést, eszerint a megkérdezettek jelentős többsége jobban keres, de ami fontosabb, jobban is él, amióta megházasodott, mint korábban. Magyarul a házasélet az anyagiak szempontjából is jó döntés.

Gyorsabb karrier

Előbb jutsz előre a ranglétrán. Elgondolkodtató, de a felsővezetői kinevezéseket sokkal gyakrabban kapják házasok, mint egyedülállók. Állítólag ennek azaz oka, hogy a házasság megbízható, komoly és stabil személyiséget feltételez. 

Jobb szex

A Kinsley Intézet kutatói szerint, a házasság egyenlő a jobb szexszel. Az egy éjszakás kaland lehet ugyan izgalmas, de egy idő után inkább lesz lelkileg lehangoló, mint felemelő, arról nem is beszélve, hogy gyakran kudarccal végződik, mert a felek nem tudják, hogy mit szeret a másik. 

Vonzóvá tesz

Csak zárójelben merjük megjegyezni, de a házasság a statisztikák szerint jóval vonzóbbá is teszi a férfiakat. Egyszerűen szexi, ha valaki kelendő.

A teljesség felé

Végül pedig, de nem utolsó sorban a házasságban élők – persze a jó házasságban élők – sokkal boldogabbak, mint a szinglik. A házasság nőnek és férfinak is megadja azt a biztonságos hátteret, amiben teljesebb életet tud élni. 

Szerinted milyen előnyei vannak még a házasságnak? Ha van ötleted, írd meg nekünk is! 

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Idén ugyan már elmúlt sajnos, de jövőre is lesz Valentin nap, íme, pár ötlet kézzel készült ajándékokra: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-csinald-magad-valentin-napraREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!