new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Fátylat rád - a leggyönyörűbb esküvői fátylak

Mostanság már nincs akkora jelentősége a fátyolnak, mint korábban, azonban lehet, hogy pont egy különleges darab koronázza meg az esküvői öltözéked.

Először viszont érdemes kiválasztani a ruhát és a frizurádat, hiszen az a legfontosabb, hogy ezekhez passzoljon a fátyol. Adunk egy kis segítséget a választáshoz:

1. A kontyba tűzött

Ez már egy modernebb változat, általában virággal, hajdíszekkel együtt teszik fel. A hossza általában közepes, vagyis a fenék alá ér legtöbbször.

2. A klasszikus, felhajtós fátyol

Ha az oltár előtt szeretnéd lerántani magadról a leplet (na persze nem úgy), akkor mindenképp válaszd ezt a hagyományos típust. Ma már lehet belőle gyönggyel, csipkével, csillámmal díszített változatokat is kapni.

3. Az extra

Ha igazán királylányosra vennéd a figurát, mindenképp egy hosszú, minimum földig érő fátyol lesz számodra a legjobb választás. Az már csak a stílusodon múlik, hogy milyet választasz.

4. A rövid

A konszolidáltabb, különleges megoldások kedvelői a tüllös, virágokkal díszített fejdíszt is kipróbálhatják a hagyományos fátyol helyett. Jól passzol hozzá a hullámos haj.

Fotók: pinterestREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!