new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Ezzel dobd fel az esküvő helyszínét: bámulatos fotófal akár saját kezűleg

Ha az esküvőtöket tervezitek, biztos, hogy kerestek néhány igazán látványos, különleges megoldást. Amennyiben szeretnétek elkápráztatni a vendégeket, akkor a gondosan kivitelezett, a menyegző stílusához illő fotófal tökéletes választás lehet. Vehetitek lazábbra vagy akár elegánsra is a figurát. 

A fotófal több szerepet is betölthet a nagy napon. Egyrészt dekorációs elemként szolgálhat. Ha a lagzi helyszínén mondjátok ki a boldogító igent, akár a ceremónia háttere is lehet. Arról nem beszélve, hogy a vendégek biztosan örömmel kattintgatnak a csodás háttér előtt. Kivitelezésnél vegyétek figyelembe, hogy legalább négy ember kényelmesen elférjen a díszlet előtt. Íme, néhány inspiráció, az ötletek többsége olcsó és otthon is könnyen elkészíthető.  A linkekre kattintva találtok mintákat a példáinkra!

Raklapok
 Biztos, hogy találtok valahol elfekvőben felesleges raklapokat. Csiszoljátok, fessétek le az esküvő színvilágához, stílusához illően, majd dobjátok fel néhány ötletes megoldással. A legegyszerűbb, ha virágokat tűzdeltek bele, de akár családi fotókat is rögzíthettek hozzá. 
Link

Kiselejtezett ablakok, ajtók, spanyolfal
 Rusztikus esküvők tökéletes kellékei lehetnek. Valószínű, hogy fel kell kicsit újítani, de a régies jegyeket feltétlenül hagyjátok meg. Rakhatsz melléjük egy stílusban hozzájuk passzoló széket, hogy le tudjon ülni az, akiről épp a fotó készül. 
Link


Krétatábla
 Évek óta nagyon trendi. Bármit írhattok rá, az esküvő időpontját, a neveteket, de a vendégek is firkanthatnak rá néhány kedves, személyes üzenetet. Rakhattok mellé székeket, elé szőnyeget, és ízlésesen fel is díszíthetitek élő- vagy selyemvirággal, esetleg kis zölddel. 
Link

Létrák
 A kopott, ugyanakkor sikkes létrák jó hátteret kínálnak a családi fotók elkészítéséhez. Nagy valószínűség szerint valakinek van legalább egy az ismerősök, családtagok közül. Fessétek át fehérre, tegyétek ünnepélyessé virágokkal, virágszirmokkal, fotókkal, szalagokkal, kis lámpafüzérekkel. 
Link

Élő virágfal
 Bár nem a legolcsóbb megoldás, az biztos, hogy mindenkinek tátva marad a szája a látványtól. Egyszerűbb variáció, ha egy mutatós drapériával díszített állványról lógattok le csodás virágokat.  
Link

Ha nincs időtök, energiátok vagy kézügyességeket az esküvői fotófal kivitelezésére, kérhettek segítséget egy ügyes kezű barátnőtől, vagy akár most már bérelhettek is. Gondoskodhattok még fotókellékekről, kalapokról, üres képkeretekről, szemüvegről. Biztos, hogy jobbnál jobb fényképek születnek, amiket évek múlva is örömmel néztek végig újra és újra.
REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!