new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Esküvői visszaszámlálás indul: a kihagyhatatlan teendő lista I.rész

Már hosszú ideje az esküvőről álmodozol, kedvesed pedig végre feltette a nagy kérdést? Látod magad a menyasszonyi ruhában, hallod a nászindulót, sőt képzeletben már az igent is kimondtad? Pedig a lánykéréstől az oltárig hosszú út vezet, sok-sok izgalmas feladattal. Hogy a szervezés gördülékenyen menjen, íme, a nagy esküvői teendőlista, ami biztosan a segítségedre lesz. 

9-12 hónappal előtte

- Kezdjétek el nézegetni az esküvői és az életmód magazinokat, gyűjtsetek inspirációkat.

- Tűzzétek ki a nagy nap dátumát, keressetek megfelelő helyszínt. Ha kapós, foglaljátok le már egy évvel az esküvő előtt.

- Készítsetek pénzügyi tervet. Gondoljátok végig, hogy mennyiből gazdálkodhattok. Vegyétek számításba, hogy a családtagok hozzá tudnak-e járulni a nagy nap költségeihez.

- Határozzátok meg a résztvevők maximális létszámát, már most készítsetek egy előzetes vendéglistát. Írjátok össze, hogy kiket hívnátok meg szívesen az esküvőre és kiket a lagziba is. Ez a menyegzőig még többször változhat. 

- Szerezzetek be egy tervezőt, írjatok bele minden fontos dátumot.

8 hónappal az esküvő előtt

- Keressetek fotóst, videóst, zenekart, vőfélyt vagy ceremóniamestert. Kérjetek tőlük referenciákat.Találkozzatok a lehetséges catering cégekkel, és nem árt próbakóstolást szervezni, hogy könnyebben tudjatok dönteni. A legjobb szolgáltatók határidőnaplója hamar betelik. 

- Válasszátok ki a ruhát! Hosszabb ideig is eltarthat, amíg megtaláljátok a számotokra megfelelőt. Vigyetek magatokkal segítséget, barátokat, barátnőket, testvéreket, szülőket. Tartsátok magatokat a babonához, a vőlegény nehogy meglássa a menyasszony ruháját a nagy nap előtt.   

- A távolabbról érkező vendégeknek foglaljatok szállást a lagzihoz közel.

- Ha szeretnétek, készítsetek magatoknak esküvői blogot. Ezen a nászajándéklistát is vezethetitek. Itt megtudhatjátok, hogy érdemes elkezdeni

6-7 hónappal az esküvő előtt

- Fogjatok hozzá a nászút tervezéséhez, döntsétek el, hol szeretnétek kipihenni az esküvő fáradalmait.

- Kezdjétek el intézni a hivatalos papírokat, egyeztessetek az anyakönyvvezetővel, nézzétek meg, hogy rendelkeztek-e a szükséges dokumentumokkal. 

- Foglaljátok le a koszorúslányok ruháját, figyeljetek, hogy harmonizáljon a menyasszony öltözékével.

- Rendeljétek meg, vagy készítsétek el a meghívókat, és vigyétek is el személyesen a vendégeknek. 


Következő cikkünkben folytatjuk a teendők listázását az esküvő napjához közelítve.REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!