new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Esküvői túlélőkészlet a nagy napra: ezek legyenek feltétlenül nálad

Hiába a körültekintő szervezés, a csodaszép idő, a jó hangulat, az esküvő, a lakodalom számos meglepetést, váratlan pillanatot tartogathat. Elég arra gondolni, hogy leszakad egy gomb a vőlegény zakójáról, a násznépből valakit megcsíp egy darázs, esetleg feltöri a cipő a lábadat. Nem árt, ha összeállítasz egy túlélőkészletet a nagy napra. A csomag 90 százalékára biztos, hogy nem lesz szükséged, de jó, ha nálad van, hisz sok esetben „életmentő” lehet. 

 1. Mini varrókészlet: Szereld fel ollóval, tűkkel, cérnákkal, gombokkal és biztostűvel. Bárkinek kilyukadhat egy ruhája, leeshet róla egy kapocs, így pillanatok alatt orvosolhatod a bajt. 
 2. Plusz fehérnemű, harisnya: Bármikor történhet velük bármi, mindenképpen legyen a táskádban csere. Harisnyából akár többet is elrakhatsz.
 3. Átlátszó körömlakk: Gyorssegély lehet, ha kiszakad a harisnyád. Csak cseppents a szakadáshoz, és nem fut tovább. 
 4. Hintőpor: Kánikulában könnyen megizzadhatsz, hát még egy ilyen fontos napon, amikor az idegességtől is verejtékezhetsz. Hintőporral nagyon könnyen eltüntetheted az izzadságcseppeket. 
 5. Alapozó, korrektor, szájfény: Nem árt időnként megigazítani a sminkedet akkor sem, ha hosszan tartó cuccokat kentek rád. Érdemes kölcsönkérni a sminkestől azokat a termékeket, amikkel dolgozott, hogy pont ugyanazokat az árnyalatokat használd te is. 
 6. Zsebkendő: Ha másra nem kell, az örömkönnyeket letörölgetheted vele. 
 7. Mini elsősegélykészlet ragtapasszal, fertőtlenítővel, gézzel. Fő a biztonság, bárkit érhet baleset, elvághatja a kezét, megsérülhet tánc közben. Vagy elég csak arra gondolni, hogy feltöri a cipő a lábadat a sok táncolástól.  
 8. Gyógyszerek: Fájdalomcsillapító feltétlenül legyen a túlélőkészletben, hisz a sok stressz miatt könnyen megfájdulhat a fejed. Érdemes antihisztaminnal is készülni. 
 9. Szemcsepp, műkönny: Nehogy vörös szemekkel örökítsen meg a fotós! Jól jön, ha a fáradtságtól kiszárad a szemed. Akkor feltétlenül legyen veled, ha kontaktlencsét viselsz. 
 10. Dezodor: Frissülj fel néha, hisz kemény menet vár rád a fotózástól a ceremónián át a lakodalomig. 
 11. Harapnivaló: Muszáj néha bekapni valamit, a sok feladat, a nagy nyüzsgés miatt nem biztos, hogy lesz időd ebédelni. Jól jöhet egy müzliszelet, egy alma vagy akár egy kis szelet csoki, és egy palack ásványvizet is tarts magadnál. 
 12. Rágó, cukor, fogselyem: Fontos a jó lehelet, hisz sok puszit kell adnod, nem beszélve a hitvesi csókról. 
 13. Papír és toll: Több dolgot is alá kell írnod, ezért legyen mindig kéznél. Valószínű, hogy fel kell firkantanod egy-két telefonszámot, címet, de válthatsz titkos üzeneteket a vőlegénnyel is várakozás közben.
 14. Telefontöltő: Tudjuk, az okostelefonok gyorsan merülnek. Ráadásul sokszor fogsz beszélni. Gondolj csak arra, ha el kell érned egy szolgáltatót, de elképzelhető az is, hogy egy vendégnek lesz szüksége útbaigazításra. 
 15. Hajlakk: Bár valószínű, hogy a fodrászod nyomott a frizurádra bőven, éjfél felé már szükséged lehet újabb tartóerőre. 

Rakhatod a felszereléseket kis dobozba, szütyőbe. Bízd a koszorúslányra, hogy legyen nála egész nap és este, ha szükséged lenne rá.REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!