new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Esküvői trendek 2018-ban

Minden év hoz valami változást, valami újat, ami az esküvői divatot illeti, idén se lesz ez másként és igazán izgalmas dolgok közül válogathatsz, ha 2018-ban mondod ki a boldogító igent. Nézzünk pár dolgot a csokroktól a dekorációig, ami tuti befutó esküvői trend lesz idén.

Ha virág, akkor dália

Ami a virágokat illeti, 2018 a dália éve lesz. Az eleganciájáról nevezetes virág azért is lehet tökéletes kelléke egy esküvőnek, mert szinte minden színben nyílik és így kiválóan kombinálható a menyasszonyi ruhával, valamint a különböző dekorációs elemekkel. Idén a dália nem csak a menyasszonyi csokor fő virága lehet, de megjelenik majd tortákon, asztali díszként, a vőlegény zakóján és a frizurában is. A divatguruk szerint elsősorban a lágy, pasztellszínű virágok fognak hódítani, no meg a mélyvörös, de azzal csak az asztalokon fogunk találkozni.

Menyasszonyi nadrág

A menyasszonyi ruháknál a divat legalább annyira sokrétű, mint a hétköznapi öltözködés esetében, a sok közül most csak két érdekességet emelünk ki. A fehér mellett idén dominálni fog a kék színű menyasszonyi ruha is. Egyáltalán nem újdonságról van szó, mivel a régi időkben, aki tehette kékben ment férjhez, tradicionálisan ugyanis ez az ártatlanság színe. A másik esküvői trend azonban nagyon is új, idén nem kell feltétlenül szoknyában egybe kelned a pároddal, mivel a menyasszonyi nadrág is népszerű lesz a divatguruk szerint.

Fodor szerelem

Formák tekintetében a burjánzó fodor fog hódítani. Mindenütt jelen lesz, kezdve az asztalterítőktől a széktakarókon át egészen a fali dekorációkig. Ezt ellensúlyozandó az asztalokon geometrikus formák lesznek a jellemzőek, kocka vagy háromszög alakú gyertyatartókkal  találkozhatunk majd gyakran. 

A kék és a neon

Az esküvői trendek a színeket sem hagyják figyelmen kívül. Nem csak a menyasszonyi ruhán jelenik meg a kék, hanem a dekorációban is. A kék színű virágok külön hangsúlyosak lesznek, melyek kint teljes zöld felületeket beboríthatnak. Ha kint a kék, akkor bent a neon fog uralkodni, mindenekelőtt különböző formájú lámpák és feliratok alakjában. Hangulatteremtés szempontjából kétségkívül jó választás lehet. 

Te mire szavazol: menyasszonyi nadrág vagy a hagyományos szoknya? Írd meg nekünk is a véleményed! 

Nem kell feltétlenül követned a hagyományokat! Itt olvashatsz róla, hogyan is néz ki egy bohém esküvő: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-bohem-eskuvo-vagodREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!