new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Esküvő? Kalandra fel!

Bőven találni romantikus esküvői helyszíneket Magyarországon, nem kell külföldre utazni azért, hogy egy igazán szép esküvőben legyen részed. Sőt, olyan helyeken is kimondhatod a boldogító igent, amire elsőre talán nem is gondolnál, ilyen különleges esküvői helyszínekből szedtünk most össze párat. 

Olyan világot élünk, amiben minden eladó, de legalábbis bérelhető, ami házasságkötés szempontjából jó hír, mert így a lehetséges esküvői helyszínek száma is az égbe szökik. Fogadjunk például, hogy még Te se gondoltál rá, hogy egy cirkuszban tartsd meg a lakodalmadat? Pedig, miért is ne, ha szereted a különleges dolgokat, akkor tökéletes választás, a cirkuszosok pedig el lesznek ragadtatva a plusz bevételi forrástól. Szinte bármi lehet esküvői helyszín, Amerikában például nagy divat felhőkarcolók tetején házasodni, igaz ugyan, hogy égbeszökő házakból nem állunk túl jól, de rengeteg csodálatos panorámával rendelkező épület van nálunk is, ami helyet adhat a házasságkötésnek. 

Csodák a mélyben


Azt talán nem is kell mondani, hogy borospincében is meg lehet ülni egy romantikus lakodalmat, azt azonban már bizonyára kevesebben tudják, hogy akár cseppkőbarlangot is lehet bérelni egy házasságkötés erejéig. Kevés olyan romantikus esküvői helyszín van, mint egy jól bevilágított, ünnepélyes barlang, arról nem is beszélve, hogy az akusztikája is figyelemre méltó. Kastélyban házasodni sem számít ma már olyan nagyon különleges esküvői helyszínnek, ettől függetlenül persze tökéletes választás lehet, ahogy egy múzeum bérlése is. Bizony, erre is van lehetőség, ahogy színház vagy moziterem is otthont adhat a ceremóniának. Egyre népszerűbbek a közlekedési eszközök is, mint esküvői helyszínek: bérelhetsz mozdonyt, de akár repülőt is, persze ez utóbbi azért a tehetősebb fiataloknak szól. A hajó régóta bevált kelléke a lakodalmas ceremóniáknak és a Balatonon is több megoldás közül választhatsz. Kimondhatod az igent egy vursli tetején vagy az állatkertben, a lehetőségeid szinte határtalanok. Erdő, romantikus pajta, vagy ha szeretsz olvasni, éppen egy könyvtár is lehet esküvői helyszín a nagy napon.

Ha van ötleted, hogy Te milyen különleges helyen házasodnál, írd meg nekünk is! 

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Hogyan kell igazán jól csinálni egy vintage esküvőt? Itt olvashatsz róla: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-hazasodj-1920-ban-vintage-stilusban

REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!