new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Erre számíthatsz jövőre

Ha jövőre tervezed az esküvődet, akkor bizony sok izgalmas dologra számíthatsz, ami a 2018-as menyasszonyi ruha trendet illeti. Ahogy az utcai viseletek esetében, úgy a menyasszonyi ruháknál is kitalálnak mindig valami újat a divatguruk és persze előkerülnek régi kedvencek is. 

Kezdjük a régi dolgokkal. A divat jövőre két régi menyasszonyi ruha trendet is felelevenít, az egyik a szecesszió, a másik pedig a húszas évek világa lesz. Mindkettőre a túlburjánzó csipkeromantika a jellemző, így ha ez közel áll a szívedhez, akkor 2018 biztosan a Te éved lesz. Ha nem, az se baj, mert a következő év sok minden mást is tartogat még a számodra. A túldíszített, cicomás ruhák mellett ugyanis, legalább ennyire népszerű lesz a nagyon natúr, egyszerű menyasszonyi ruha is. Mégis a 2018-as menyasszonyi ruha trend legnagyobb slágere talán a különféle kiegészítők lesznek. Megjelennek a különböző méretű és formájú palástok, az egyszerű fekete szalag, ami a menyasszonyi ruha hátulján lóg majd le és lesznek masnik is mindenféle méretben, az egészen kicsitől az óriásiig. Ami az ékszereket illeti, jövőre a hatalmas méretű fülbevalóké lesz a főszerep. Persze, ha neked nem tetszik, választhatsz mást is. 


Jönnek az extrák

A 2018-as menyasszonyi ruha trend a meglepő dolgokat sem fogja nélkülözni. A fátylat például, amit eddig csak a hajadban viselhettél, jövőre ékszerként, a nyakad köré tekerve is hordhatod vagy az arcod elé is rögzítheted. Ez utóbbinak azért volt már keletje a régebbi időkben. Kissé furcsa, hogy hódítani fognak a nagyon egyszerű, a hétköznapi viselettel szinte teljesen megegyező ruhák is, de egyre népszerűbb lesz a nadrágkosztüm és az overál is. A legnagyobb durranást azonban a végére hagytuk. Azt nem tudjuk, hogy melyik tervező tolla alól került ki, de állítólag jövőre már esküvői farmerben is férjhez mehetsz. Aki szereti az extrém vagy polgárpukkasztó dolgokat, az biztosan örülni fog ennek a menyasszonyi ruha trendnek, ami legalizálja azt, ami korábban elképzelhetetlen lett volna az oltár előtt. 

Te miben járulnál legszívesebben az oltár elé? A csipkés vagy a natúr ruha inkább a kedvenced? 

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Hogyan lehet gyönyörű egy téli esküvő? Itt elolvashatod: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-te-is-lehetsz-hokiralyno

REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!