new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Erre a virágra sokan egyből nemet mondanak az esküvői csokrokban

Ha az esküvői csokrod megtervezéséről van szó, bizonyára a különböző rózsák jutnak eszedbe elsőként. Ezzel nincs is baj, de még annyi más virág van, amivel különlegesebbé lehet tenni a csokrodat.

Sajnos van egy, amit a legtöbben alulértékelnek és akár még hangosan fel is kiáltanak, amikor felkínálja nekik a virágkötő, hogy “Ezt semmiképp nem szeretném.” Kitalálod, miről van szó? A szegfűről. Igen, amit általában nőnapra kaptál és a 90-es években még menő volt, de aztán egyre hátrébb csúszott a népszerűségi listán. Ennek okát mi sem tudjuk, de tény, hogy az elmúlt évtizedben senki nem szívesen választotta ezt a virágot.

Pedig a virágkötők szerint hihetetlenül jól alkalmazható, mivel strapabíró, rengeteg színben létezik, ezért bármilyen dekorációhoz illik. Különösen egy meleg, nyári esküvőn jön jól, mert biztos, hogy még a nászéjszakát is túléli, mikor a tulipán és a bazsarózsa már rég lehullajtotta az összes szirmát. A legszebb végeredményt pedig akkor érheted el, ha kevered más virágokkal. Ja, és már nem csak piros, fehér és az a csúnyácska, természetellenesen kékre festett variáció létezik.

Ezek után te kérsz majd szegfűt az esküvői csokrodba?

Fotó: pinterest.com

Cikk forrása: popsugar.comREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!