new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Elvarázsolt erdő, metálos vonások és Alíz teapartija


Három esküvői dekorációs trend, ami idén hódítani fog. A vintage stílus most sem megy ki a divatból, a középpontban viszont a virágok, a tömérdek díszítőelem és a rusztikus kiegészítők állnak.

1. Elvarázsolt erdő

A nevéből már kitalálhattad, hogy a fa, a vadvirágok adják a dekorációs elemek alapját. Maga az esküvő és a lagzi helyszíne is fákkal övezett, a torta pedig egy farönkön vagy mohával díszített tartón díszeleg. Ehhez a stílushoz jól illik a csipkeruha és a friss virágokból készült hajdísz is.

2. Metálos vonások

A fémek - arany, ezüst, réz - is felkerültek az idei trendek közé. Akár az indusztriális, akár az elegánsabb vonal irányába is elindulhatsz velük. A tortákat borító fémes máztól kezdve a székek anyagán keresztül a cipődig mindenhol felbukkanhat egy-egy metálos részlet. 

3. Alíz teapartija

Stílusában hasonlít az elvarázsolt erdőhöz, hiszen hasonlóan bohókás, azonban a színes virágok kapják a főszerepet az ilyen stílusú dekorációkban, amiből sosem lehet túl sokat használni. Ennél a trendnél a pasztellszínek dominálnak, így egy tavaszi esküvőre tökéletes választás lehet. A virágból készült koszorú, a teáscsészékbe tett gyertyák vagy virágok, a kalitkába zárt sütemények és egy-két rusztikus bútordarab teheti teljessé az összhangot.

Fotók: pinterest.comREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!