new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Eljegyzés a fa alatt

Te mit kértél idén a Jézuskától? Egy új ruhát, parfümöt, esetleg egy telefont? Mindenkinek más a titkos vágya és biztosan van olyan is, aki titkon egy eljegyzési gyűrűről álmodozik.  Hogy pontosan miért, nem tudni, de képzeljétek el, egyre többen kérik meg a párjuk kezét karácsonykor. 

Az év legmeghittebb napján, amikor minden a szeretetről szól, kétségkívül romantikus ötlet megkérni a szeretett lány kezét. Ugyanakkor – nem akarunk illúziórombolóak lenni – praktikus is, hiszen ezen a napon együtt van az egész család, vagyis ki lehet kérni a leendő apóstól és anyóstól a menyecske kezét. Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy karácsonykor az „igen” is biztosabb, hiszen mindent meghitt hangulat vesz körbe, az ember érzékenyebb ilyenkor és a lányok is romantikusabb hangulatban vannak.:) Egy fórumon olvastam: „ha bárki megkér karácsonykor, annak igent mondok”, szóval hajrá szinglik, ilyenkor aztán lehet fejest ugrani a mélyvízbe, avagy próba szerencse.

Rendben van, hogy karácsonykor, de hogyan?

Tréfát félretéve, érdemes azért annak a lánynak megkérni a kezét, akit tényleg szeretünk. Alapvetően kétféle lánykérési modell létezik karácsonykor. Az egyik, amikor az egész család előtt, férfiasan tesszük fel a kérdést szerelmünknek, például a vacsoraasztalnál, vagy a karácsonyi koccintáskor. A másik romantikus megoldás, ha a karácsonyi meglepetéseket egészítjük ki ezzel, a mindennél nagyobb meglepetéssel. A jegygyűrű kerülhet a fa alá, mintegy mellékesen a többi ajándék közé, ha nem számít rá a párod, akkor biztos lehetsz benne, hogy az öröm hatalmas lesz és valószínűleg az életem legszebb karácsonya rublika is ki van pipálva. Persze ebbe a rublikába akkor is belekerül a pipa, ha nem az ajándékok között, hanem a fán, a többi dísz mellett rejtjük el azt a bizonyos gyűrűt. Ha pedig nyári esküvőt szeretnétek, akkor azért is tökéletes az időpont, mert így legalább fél évetek lesz megtervezni a nagy napot. Jegygyűrűvel vagy anélkül, Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Ha esetleg Téged is karácsonykor kért meg a párod, írd meg nekünk is hogy történt!

Mi a különbség az anyakönyvvezető és a szertartásvezető között, illetőleg melyiket érdemes választani? Itt olvashatsz róla: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-anyakonyvvezeto-vagy-szertartasvezetoREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!