new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Csináld magad Valentin napra

Az angolszász országokban régóta tartják, nálunk csak az 1990-es években jött divatba a Valentin napi ünneplés. Ma már mindenki tudja, hogy ez a szerelmesek napja, az azonban, hogy mivel is lepjük meg a párunkat, könnyen lehet, hogy fejtörést okoz. Ha nincs még ötleted, segítünk: csinálj valamit saját kezűleg, hiszen tudod: „Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.”

Süss valami finomat

Édes, mint a méz – szokták mondani a szerelemre, így tökéletes választás lehet, ha sütsz valami édességet a párodnak, amit aztán együtt majszoltok el. Az se baj, ha nem sikerül tökéletesre, biztos, hogy értékelni fogja, hogy miatta vesződtél a konyhában. Ha igazán jó meglepetést akarsz, akkor puhatold ki mi volt gyerekkorában a kedvenc sütije és próbáld meg elkészíteni azt.

Montázs

Ha vannak közös fotóitok, akkor szedd össze a legjobbakat és készíts belőle egy montázst, de akár albumba is rendezheted őket, sőt ajándéktárgyat is készíthetsz. Kedves ajándék és nem is drága, ha például két bögrére rárakatsz magatokról egy romantikus képet és még a reggeli kávé is finomabb lesz tőle. 

Készítsd el a naptárotokat

Valentin nap szerencsére még az év elejére esik, így nyugodtan készíthetsz egy saját naptárat magatokról, magatoknak. Az illusztrációk lehetnek közös fotók, vagy akár Te is rajzolhatsz, festhetsz dolgokat. De a legjobb, hogy a naptárban bejelölheted ünnepnek kapcsolatotok fontosabb eseményeit, például, hogy mikor ismerkedtetek meg, vagy mikor csattant el az első csók.

Írj Te is egy verset

Miért is ne: mond el a saját szavaiddal, hogy mit érzel a kedvesed iránt. Ha úgy érzed, hogy hiányzik belőled a költői véna, vagy ha túlságosan zavarba jönnél a dologtól, akkor pedig tanulj meg egyet és mond el hangosan a szerelmednek. 

Te mivel leped meg a párodat Valentin napra? Oszd meg velünk is! 

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Milyen előnyei vannak a tavaszi esküvőnek? Itt olvashatsz róla: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-a-tavaszi-eskuvo-elonyeirolREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!