new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Bohém esküvő, vágod?

Biztos Te is ismersz bohém figurákat, akik lazábbak az átlagosnál, könnyelműek, nem aggódják túl a dolgokat. Általában művészi vénájú emberekre szoktuk használni a szót, szerethető különcökre, de azt tudtad, hogy létezik bohém esküvő is? Ha magadra ismertél, akár neked is lehet ilyen. 

Egy-két éve kezdett nálunk is divatba jönni a bohém esküvő, és ahogy nevéből is kitalálhatjátok, az ilyen stílusú házasságkötés eléggé szembe megy a hagyományos trendekkel. Bár konkrétan nem lehet körülírni, de a lényege a lazaság, gyakran vannak benne hippis, esetleg gipsy-s elemek is, persze azért itt nem feltétlenül a Macskajaj című filmre kell gondolni. Ha egy bohém esküvőre tévedsz, akkor ne lepődj meg például azon, ha a templom előtt nem egy limuzin vagy egy méregdrága autó áll, hanem két bicikli van nekitámasztva a fának, persze az is lehet, hogy az ifjú pár gyalog érkezett a szertartásra. A bohém esküvő nélkülöz minden nagyzolást, csilli-villi cicomát, legfontosabb eleme az egyszerűség, no meg az, hogy különösebb felhajtás nélkül is lehet hatalmas, vidám bulikat csapni. Mivel nélkülözi a kötelező allűröket ez így is van. 

A ruha és a dekoráció

Milyen egy bohém menyasszonyi ruha? Egy biztos: nem abroncsos. Leggyakrabban a test vonalát lengén követő fazonúnak szokták jellemezni, ami gyakran többszínű, elöl esetleg lehet rövidebb, hátul pedig hosszabb. Az ártatlanságot és a természetességet fejezi ki és gyakoriak a virág motívumok is. A virág egyébként is a menyasszony legfőbb éke egy bohém esküvőn, de nem csak a kézben tartva, hanem a hajon, koszorúként hordva is. A bohém esküvő gyakran van kint a szabadban, a kék ég alatt, az elegáns éttermek pedig természetesen szóba se jöhetnek. A magassarkú cipő sem kötelező, sokkal gyakoribb a balerinacipő vagy a saru, ami valljuk be, tánc közben nem feltétlenül hátrány. A dekorációt illetően, bárhol is legyen a lagzi, a lényeg, hogy legyen minél színesebb, lampionok, szalagok, színes függönyök vagy éppen a földre terített pokrócok, mind kiváló elemei egy bohém esküvőnek. 

Neked mi a véleményed, szimpatikus a bohém esküvő vagy inkább hagyománykövető vagy? Írd meg nekünk is! 

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Íme, tíz tipp az igazán romantikus esküvőkért: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-tiz-tipp-hogyan-tedd-szemelyesebbe-es-romantikussa-az-eskuvodet
REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!