new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Bámulatos lufis dekorációk esküvőre: rengeteg módon variálhatod

Elegáns, kreatív és ötletes: a lufival mindig nagy sikered lehet. Bár sokan nem is gondolnak rá az esküvői dekoráció tervezgetésekor, mindenképpen érdemes számításba venni. A léggömbökkel a legunalmasabb teret is feldobhatod. Viszonylag költséghatékony megoldás, hogy színt vigyél a lakodalomba.


Pompás bejárat lufikból

A léggömbök sokoldalúan felhasználhatóak, vidámak, elegánsak. Csodás belépő, ha a vendégek után az ifjú pár is tetszetős lufikapun jut be a szertartásra, esetleg a lakodalomba. Ha a sima, boltíves kaput túl unalmasnak találod, választhatsz szív, csillag vagy harang alakút. Virágokkal, zöldekkel még elegánsabbá varázsolhatod.

Dobd fel léggömbökkel a teret

A lufik bárhol megjelenhetnek az esküvői dekorációban akár kicsi, akár nagy terepet kell díszítened. A kanyargós lépcsőkön, a mennyezeten vagy akár a táncparketten is jól mutatnak. Az asztalokat is díszítheted lufival vagy látványos luficsokorral. Jó ötlet, ha különböző nagyságú, az esküvő stílusához illő léggömböket kötsz össze. Rögzítheted a lufikat akár a székekhez is. A főasztal mögött is helyet kaphat két egymásba fonódó lufiszív. Jó megvilágítással nagyon látványos megoldás. A tortaasztalt ugyancsak feldobhatja egy jól megválasztott lufikompozíció. Továbbá a léggömbök imádnivaló és olcsó kellékek lehetnek különleges esküvői fotókhoz is.

Világítós lufik és jókívánságok

A variációk száma végtelen. Szolgálhat dekorációként egy impozáns, élethű menyasszony-vőlegény páros a bejáratnál, készülhet léggömbből felirat, és akár még világítós lufikat is bevethetsz. Népszerű és felejthetetlen, ha a násznép minden tagja egyszerre felrepít egy lufit mindenféle jókívánsággal. Az elmúlt években a fólia lufik nagyon felkapottá váltak, különböző formákban és méretekben kaphatók.

Lényeges, hogy a lufik színének harmonizálnia kell az esküvő stílusával. A semleges, tisztaságot sugárzó fehér, a rózsaszín mellett bátran választhatsz modernebb, élénkebb színeket: a pirossal, a kékkel, a lilával és az arannyal biztosan nem fogsz mellé.


Olvasd el korábbi cikkünket is:


Hogyan hordd a jegygyűrűt az esküvő előtt és után?

https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-hogyan-hordd-a-jegygyurut-az-eskuvo-elott-es-utanREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!