new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Az év színe az esküvőn: az ultraviolával az egész násznépet elbűvölhetitek

Az esküvőkön is hódít az év divatszíne, a merész és misztikus ultraviola. A lila különböző árnyalatai eddig is népszerűek voltak a menyegzőkön. Nem lesz nehéz dolgotok, ha szeretnétek becsempészni a nagy nap hangulatába, hisz a meghívóktól a koszorúslányok ruháján át a dekorációkig sokféleképpen megjelenhet. Ám ügyeljetek az egységre, és arra, hogy a személyiségetekhez leginkább illő megoldásokat válasszátok!

A Pantone minden évben meghatározza az év divatszínét, 2018-ban a gyönyörű, inspiráló ultraviola lett a befutó. Tökéletes választás mind a tavaszi, mind a nyári lagzikra. Ha túl erőteljesnek találjátok, a lila halványabb árnyalatai mellett is dönthettek. Remekül harmonizál a fehérrel, a smaragdzölddel, az arannyal és a bézzsel.

 1. Esküvői meghívók, ültetőkártyák
  Az ultraviola modern és elegáns megjelenést kölcsönözhet a legegyszerűbb meghívóknak is. Lehet az alapja lila, vagy akár fehér háttéren ultraviola színű virág formájában is feltűnhet. A menü- vagy ültetőkártyát, sőt a köszönetajándékot ugyancsak különlegessé tehetitek a csodás árnyalattal. 


 2. Helyszín és dekoráció
  Az ultraviola természetközeli szín, így akkor is nagyobb hangsúlyt kaphat, ha szabadban tervezitek a nagy nap programjait. Fogadhatjátok a vendégeket lilás virágkapuban, de a székeket is díszíthetitek vele. Benti lagziknál igazán romantikus, ha az egész terem ultraviola fényárban úszik, esetleg a tánctér kap ilyen megvilágítást. Az esküvő stílusához illő lufik, girlandok is pompázhatnak az év színében. A székterítő, a vázák, a gyertyák és más kisebb kiegészítők könnyen izgalmassá és stílusossá tehetők ultraviolával. 3. Meseszép menyasszonyi csokrok
  Az ara virágcsokrába könnyen becsempészhetitek az év színét. Ám a menyasszony egyik legfontosabb kelléke fontos, hogy harmonizáljon az egyéniségével, ruhával és a sminkkel.  Választhattok lila rózsát, orgonát,  hortenziát, levendulát, továbbá megjelenhet a csokron masni formájában is. Csodás asztaldíszek ugyancsak készülhetnek hasonló árnyalatú virágokból.


 4. Szemkápráztató asztal, étvágygerjesztő ételek
  Az asztal is nagyon fontos része a menyegzőnek, hisz ott zajlik az étkezés és sok-sok családi, baráti beszélgetés. 
  A fehér abroszt egyszerűen elegánssá teheti a lila bármely árnyalata, továbbá a pohár és a tányér is lehet ultraviola.
  A menyasszonyi tortát szintén feldobhatjátok az év színével. A süteményes tálcákra kerülő macaronoknak, a cupcake-eknek ugyancsak jól áll a lila szín.
  
  
  
 5. Álomszép ruhák, mutatós kiegészítők
  Az ultraviola megjelenhet még a sminkben, ékszereken és egyéb kiegészítőkön, csak engedjétek szárnyalni a fantáziátokat. 
  Ha szeretnétek a koszorúslányoknak egyedi megjelenést biztosítani, választhatjátok a lila több árnyalatát.
  Van, akinek a világosabb, másnak a sötétebb áll jól.
  A kislányok, sőt a barátnők is biztosan gyönyörűek lesznek benne, és köszöntet mondanak nektek a mesés színárnyalatért.
  Sőt, megkérheted az örömanyát is, hogy bújjon lilába a nagy napon.
  
  
  


 


REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!