new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Az 5 legizgalmasabb esküvői helyszín...

Kicsi, bensőséges esküvőre vágytok? Esetleg hatalmas lagzit terveztek? Bármiről is álmodoztok, egy különleges helyszínnel felejthetetlenné tehetitek a nagy napot. Választáskor ne hagyjátok figyelmen kívül a menyegző stílusát, és a személyiségeteket sem! Ha szeretnétek szakítani a hagyományokkal, jól jöhet ez az összeállítás.   

Múzeumok, galéria, könyvtár
Igazi esküvői álomhelyszín időutazással és sok-sok érdekességgel. A gyönyörű környezet impozáns, elegáns hátteret nyújt. A régi kincseket, könyveket, csodás festményeket érdemes díszletként is használni. Fotózáshoz sem kell külön helyszín után nézni. Külön előny, ha az épület udvarral vagy télikerttel is rendelkezik. A vendégeknek szervezhettek vezetett túrát, megnézhetitek a kiállításokat. A múzeumok általában hűvösek, így nyáron nem kell a hőségben szenvednetek. Egyre több kulturális intézmény nyitott a nagyszabású családi rendezvények szervezésére. 

Várromok, romtemplomok
Ha szabadtéri ceremóniára vágytok, egy régi, romos épület is kitűnő választás. Különleges romantikája van, izgalmasan díszíthető. Az extra helyszínen minden szertartást megrendezhettek, sőt a romoknál tálalt vacsora sem mindennapi élményt jelent. Még izgalmasabb az esemény, ha korhű ruhában mondjátok ki a boldogító igent. Hívhattok zenekart, hogy gondoskodjon a fergeteges hangulatról. 

Hajó, csónak
Imádjátok a vizet, szívesen ringatóztok egy csónakban? Miért ne rendeznétek az esküvőt hajón vagy vitorlán? A vendégek is imádni fogják, a fotós pedig igazán hálás lesz a különleges háttér miatt. A panoráma az egész násznépet elbűvöli. Hajóharang, kürt is jelezhet egy-egy fontosabb részt, például az igen kimondását vagy a menyasszonytánc kezdetét. A rendezvényhajókon profi személyzet gondoskodik az ételről és az italról. 


Kastély, kastélyszálló
Legyen részetek királyi bánásmódban! Festői környezet, hatalmas park, szökőkút, bálterem, kristálycsillárok, pompás étkészlet: ezeket szinte minden kastélyban megtalálhatjátok. Ha igazán elegáns esküvőről álmodtok, mindenképp jó döntés. A kastélyszálló nagy előnye, hogy helyben elszállásolhatjátok a násznépet. A modernebb helyszíneken megtalálható medence, jacuzzi, szauna, így akár a lagzi másnapján helyben kipihenhetitek az esküvő izgalmait és fáradalmait.


Pincészet, birtok
Könnyen szervezhettek rusztikus hangulatú, vidám esküvőt és lagzit egy különleges atmoszférájú szőlőbirtokon. Használjátok ki a helyszín adta lehetőségeket fotózáskor és díszítéskor is. A domboldalon található szőlőtőkék megkapó látványt nyújtanak. Természetesen a pincészet specialitásait is kínáljátok az este és az éjszaka folyamán. A borok mellett a gasztronómiai különlegességek is hozzájárulhatnak a sikeréhez. 
A nagyobb pincészetekben kinti és benti helyszínek is a násznép rendelkezésére állnak. 


Elkészítettétek már a teljes költségvetést? Tudtátok, hogy nem is olyan régen még nagyon szigorú szabályok vonatkoztak arra, hogy mit fizessen a menyasszony családja és mivel járuljon hozzá a vőlegény családja a frigyhez? Ha érdekelnek a régi szokások, akkor itt mindent megtudhatsz!REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!