new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Apró trükkök, amikkel az őszi esküvőket felejthetetlenné tehetitek

A csodás színekben pompázó táj, a kellemes illatok az őszt igazán elbűvölővé varázsolják. Ez az évszak több szempontból is ideális a boldogító IGEN kimondására. Ilyenkor nincs már kánikula, és igazán hideg sem. Az őszi esküvőt idén is a szüret színei határozzák meg. Gyűjtsetek inspirációt kedvenc ötleteinkből!

Helyszín
A kültéri, rusztikus esküvők ősszel is hódítanak. Használjátok ki, hogy ilyenkor a természet lenyűgöző hátteret biztosít. Trendi, ha az egész lagzit pincészetben vagy romantikus gesztenyésben rendezitek. Bár ősszel sokszor kedvez az idő a kinti programoknak, fontos, hogy legyen benti rendezvényterem vagy sátor is. 

Színek
Ha őszi esküvőt terveztek, a színkombinációk száma végtelen. Inspirálódjatok a természetből! A ruháktól az asztaldíszeken át a süteményekig tartsátok szem előtt az idény kedvenceit. Ilyenkor mindig menő a narancssárga, a vörös és a sárga, de idén választhattok vaníliát, lilát vagy akár zsályát is. Gondoljatok a mélyvörösre a koszorúslányok ruháinál. Sőt, a menyasszony sminkjében is megjelenhetnek az őszi tónusok.  

Dekoráció
A fa hátterek, dekorációs elemek szintén divatosak lesznek 2018 őszén. A nagyobb méretű asztalterítők helyett válasszatok kisebb textileket, hagyjátok, hogy a fa minél jobban érvényesüljön. A színes gyertyák, mécsesek is feldobják a teret. Benti helyszíneken megjelenhetnek az ágak, a gallyak és a levelek. Idén minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kaphat az évszak egyik jelképe, a hordó. Rengeteg módon lehet díszíteni, de használhatjátok akár virágtartóként, sőt büféasztalként is. Ősszel dúskálunk friss gyümölcsökben, zöldségekben, ezek visszaköszönhetnek a dekorációban is. Nagyon menők a citrusok, a füge, a gránátalma, a szőlő, a tökről és a gesztenyéről nem is beszélve.

Csokor és virágdíszek
A menyasszonyi csokorba és az asztali díszekhez is jó választásnak bizonyulnak a szezon kedvenc virágai. A narancs, a mélyvörös vagy a sárga rózsát, krizantémokat, tulipánokat és szegfűket is vegyétek számításba. Extra őszi hangulatot csempészhettek még a csokorba fenyőtobozzal vagy levelekkel. 

Ételek, italok 
A menübe is kerülhetnek kihagyhatatlan őszi kedvencek, így a rusztikus mini piték, a sütőtökös, szilvás, körtés finomságok, a szedres italok és az almabor. A még mindig népszerű meztelen tortákat is feldobhatjátok szezonális gyümölcsökkel. A hideg koktélokat, hűsítőket pedig felválthatják a lélekmelegítő forró italok. 

Fontos kis apróságok
A menyasszony ruhája ősszel legyen hosszú ujjú. Ha valamikor, hát ilyenkor biztosan készülhetnek pompás képek, és sokat nem is kell kellékekre, háttérre költeni. Az őszi lagzit könnyű igazán izgalmassá, felejthetetlenné tenni. Nagy előnye még a költséghatékonyság, hisz jóval kevesebbet kell a helyszínbérlésért fizetni, mint a csúcsszezonban, és a legtöbb szolgáltató is biztosít kedvezményt.REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!