new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

A virágtól a menüig: inspirációk mesés tavaszi esküvőre

Csicseregnek a madarak, nyílnak a virágok, színes a természet, a szerelem szinte tapintható: nem véletlen, hogy oly sokan tavasszal mondják ki a boldogító igent. Arról nem is beszélve, hogy egyre melegebb az idő, így végre a természet is lehet a szertartás és a lakodalom helyszíne. Ha mindig is tavaszi esküvőről álmodtatok, íme, egy kis segítség, hogy kihozzátok a legtöbbet a nagy napból! 


Csak természetesen 
 Tavasszal az esküvői dekorációval nem lehet nehéz dolgotok. Igazodjatok csak a természethez, sőt bátran válasszátok háttérnek - akár a szertartásra is - a zöldellő, virágzó fákat. A cseresznyefa virágánál szebbet el sem képzelhettek. Főszerepet kaphatnak a pasztellszínek, a rózsaszín, a lila, de a fehér különféle árnyalatait is érdemes számításba venni. Ez az időszak kedvez a romantikus vagy a vintage esküvőknek.


Virágot mindenhova
 Ilyenkor bőséges a választék, a pünkösdi rózsa, a tulipán, az orgona, a nárcisz és a jácint is nagyon kedvelt. A tavaszi virágok megjelenhetnek már a meghívón, 
de dekorálhattok velük a ceremónián, feldobhatjátok velük a padokat, a székeket, és a vázákról se feledkezzetek meg. Alakíthattok ki virágkaput, virágfolyosót. 
A menyasszony fejére is kerülhet mesés koszorú. Jó hír, hogy tavasszal viszonylag kedvező áron szerezhetitek be a pompás virágokat.  

Szezonális menü
Sok kedvelt gyümölcsnek és zöldségnek most van a szezonja. Tervezzétek be a menübe! Megjelenhet az ünnepi kínálatban a spárga, a medvehagyma, 
a paradicsom, az újburgonya. Viszonylag korán érik az eper, amit a legkülönfélébb sütikbe is belecsempészhettek, de a gyümölcstálnak is fontos darabja lehet. 
Egyre melegebbek a napok, így a frissítők, a gyümölcsös limonádék, a laza koktélok is jólesnek a vendégeknek.  

Szeszélyes időjárás
Bár márciusban és áprilisban a legtöbben még benti helyszíneket választanak, májusban népszerűek már a kinti ceremóniák és bulik. 
Ilyenkor nagyon szeszélyes az idő, tehát mindenképpen legyen alternatívátok hideg, esős időre is. Érdemes sátorról, benti helyszínről is gondoskodni. 
Használhattok a dekorációhoz esernyőket, és ezeket rögtön tudjátok a násznéppel együtt hasznosítani, ha elkezd esni az eső. 
Számoljatok azzal is, hogy bár nappal lehet, hogy meleg van, az esték még hűvösek.

Tudod már, hogy mi lesz az év esküvői színe? Olvass róla többet itt!


REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!