new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

A tavaszi esküvő előnyeiről

Tavasz, nyár, ősz, tél. Mindegyik évszaknak megvan a maga szépsége, ami pedig az esküvőket illeti, mindegyik tud valamit, amit a többi nem. Tavasz közeledvén, most olyan előnyöket gyűjtöttünk össze, amit csak ez a csodálatos évszak tud. 

1. Az időjárás

Persze ízlések és pofonok, hogy ki milyen időben érzi jól magát, de a tavaszi esküvőnek kétség kívül megvan azaz előnye, hogy már nincsen túlságosan hideg, de még a forróságtól sem érzi elgyötörten magát az ember. Ez mindenekelőtt a szabadban tartott esküvőknél lehet nagy előny, hiszen itt télen pokrócokat és hősugárzókat kell biztosítani, nyáron pedig nem árt a ventilátor és a vízpermet, tavasszal azonban megspórolhatók ezek a plusz kiadások, mivel a természet kínálja a tökéletes klímát. 

2. Pompa díszítés nélkül

Szintén a szabadtéri esküvők előnyeihez sorolható, hogy a természet maga nyújtja a legszebb dekorációt azzal, hogy a táj már ragyogóan zöld és ilyenkor borul minden virágba körülöttünk. A frissen vágott vagy éppen mezőn szedett virágokból gyönyörű díszlet készíthető beltéri esküvőkre is, az illatuk pedig ilyenkor a legáthatóbb. 

3. Egyszerűbb megszervezni

Szintén nagy előnye a tavaszi esküvőnek, hogy szinte mindenki ráér a meghívottak közül. Ha nyáron van a nagy nap, akkor száz meghívott vendégből húszan biztos, hogy éppen nyaralni fognak, mivel ez olyan időszak, amikor sokan szabadságukat töltik. A tél sem egyszerű ebből a szempontból, a karácsonyra való készülődés és a szilveszter miatt a december szinte teljesen kiesik a lehetséges időpontok közül, tavasszal azonban a legtöbben ráérnek. 

4. Jobbak a fények

Talán meglepő lehet, de a fotósok egyetértenek azzal, hogy tavasszal jobbak a fények, így könnyebben lehet szép fotókat készíteni rólatok, no meg a násznépről. Arról nem is beszélve, hogy ti is jobban fogjátok bírni a beállított fotózást, mint a tűző napsütésben vagy a nagy hidegben. 

5. A legromantikusabb időszak

Végül arról se feledkezzünk meg, hogy a tavasz a legromantikusabb évszak és mi más is lehetne romantikusabb, mint egy gyönyörű esküvő. A dekorációt, a virágokat illetően érdemes mindent a tavaszhoz hangolni, jellemzően a könnyű és vidám elemek dominálnak ilyenkor. 

Neked szimpatikus a tavaszi esküvő? Ha igen, akkor írd meg nekünk is, hogy miért!

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Ha érdekelnek az esküvői babonák, ha kíváncsi vagy rá, hogy a koszorús lányoknak mi volt az eredeti szerepe, vagy miért kell átvinni az ifjú feleséget a küszöbön, itt garantáltan találsz pár érdekességet: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-hess-innen-ordogfiREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!