new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

A legtrendibb esküvői frizurák 2019-ben: a rövid is nagyon menő

Ha hercegnőként szeretnél tündökölni életed egyik legszebb napján, a ruha kiválasztása mellett fordíts nagy gondot a hajadra is. Mielőtt véglegesen döntenél az álomfrizura mellett, konzultálj a fodrászoddal, vegyél részt egy-két próbán, és fontos, hogy az arcformáddal is tisztában legyél. Akár rövid, akár hosszú a hajad, biztos, hogy találsz neked tetsző, menő frizurát, amivel a násznépet és a vőlegényt is elkápráztathatod.

Csodás hosszú frizurák

Természetesség, könnyedség, kifinomultság: ezek jellemzőek leginkább a 2019-es esküvői frizuradivatra. A hullámok, a göndör loknik ugyanolyan népszerűek lesznek idén a menyasszonyok körében, mint a visszafogottabb, fonott tincsek. Utóbbit feltűzetheted akár kontyba is, garantáltan elbűvölsz vele mindenkit. Gondolnád, hogy a hétköznapinak tűnő lófarok is lehet divatos és a nagy naphoz illő? Ha csodás, dús hajjal büszkélkedhetsz, bátran hordd kiengedve. Bohém és rusztikus esküvőre a lazán hátrafogott haj is nyerő választás.

A bájos rövid

Attól, hogy rövid, esetleg kevés a hajad, még lehet mesebeli romantikus, vagy akár dögös, vagány frizurád is, és még póthaj sem kell hozzá. A bubifrizura továbbra sem megy ki a divatból. Gondolkozz hullámokban is, legtöbbször tartósabbak és szebben mutatnak, mint hosszú hajban. Ha vintage stílusú esküvőt szervezel, érdemes a fonott hajjal is próbálkozni. Kísérletezz továbbá fátyollal, tiarával, csatokkal és egyéb fejdíszekkel.

Virágok a hajba

A frizurádat 2019-ben is bátran feldobhatod élő virágokkal. Mindegy, hogy apró vagy nagyobb fejű, esetleg egész koszorú, biztos, hogy bájossá, romantikussá, mesebelivé teszi a megjelenésedet. Fontos ugyanakkor, hogy harmonizáljon a menyasszonyi ruhával, a csokorral, így feltétlenül egyeztess a fodrászoddal és a virágkötővel is. Olyan virágokat válassz, amik tartósak, és nem hervadnak el villámgyorsan. Ügyelj még a megfelelő rögzítésre, nehogy kipotyogjanak az egész napos nagy nyüzsgés és a tánc során. Gyöngyökkel, kristályokkal is feldobhatod a virágokat, és még elegánsabbá teheted a frizurádat.REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!