new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

7 tipp, amivel igazán stílusossá és egyedivé tehetitek az esküvőt

Bár az esküvő és a lakodalom a hagyományos forgatókönyv szerint is mindig romantikus és megható, néhány ötlettel könnyen színesebbé, személyessé tehetitek a ceremóniát és az azt követő fogadást! Nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnotok, elég egy kis kreativitás, és mindenkinek felejthetetlen élményben lesz része életetek egyik legszebb napján.

Csillagszórók

Ha valami különlegeset próbálnátok ki, és feldobnátok a hangulatot, vessétek be a csillagszórót. A koszorúslányok kioszthatják a polgári szertartás után. Egyszerre meggyújtva igazán varázslatos pillanatokat szerezhettek az egész násznép számára. Akár tökéletes lezárása is lehet ez a lakodalomnak.

Vendégkönyvek írógéppel

Szeretnétek, hogy a vendégkönyv tényleg különleges legyen? Gyűjtsétek egy csokorba barátaitok, rokonaitok jókívánságait egy kicsit másként! Szerezzetek be, béreljetek egy régi írógépet, hogy azon gépeljék le üzeneteiket.

Koccintás

Ki mondta, hogy meg kell várni a vacsorát a koccintással? Fogadhatjátok a vendégeket itallal, esetleg néhány izgalmas, különleges falatkával a házasságkötő előtt. Jólesik akkor is, ha a két szertartás között sokat kell várni.

Virágok a csillárról

Az esküvői dekoráció fontos elemei lehetnek az örökzöldek. Igazán bámulatos, ha a hagyományos dekorációs elemek mellett a mennyezetről is lógattok le egy-egy mutatós növényt. Akár virágfalat is készíttethettek, és nagyobb vázákba is tehettek pompás virágot.

Sajttorta

Ha szeretnétek egy kicsit feldobni a sütikínálatot, extra sajttortával megtehetitek. Menő, finom és jól variálható. Készíthettek belőle kis falatokat, tornyot, kínálhatjátok szőlővel, fügével, szószokkal. Minden vendég szeretni fogja.

Kis kedvencek

A gyűrűhordozók és a koszorúslányok olyan cukik, de miért ne lennének ott a négylábú barátok? Persze őket is felöltöztethetitek ünnepibe.

„Csináld magad” állomások

Mit szólnátok, ha a vendégek saját maguk ráznák össze a koktéljaikat, állítanák össze a jobbnál jobb hozzávalókból a hamburgerüket, kennék meg isteni töltelékkel a palacsintájukat? Ezt sem a felnőttek, sem a gyerekek nem hagynák ki.


Az őszi, téli lagzik különlegesek, varázslatosak! Ha érdekel, mi az a 7 ok, ami miatt igazán szerethetőek, olvasd el korábbi cikkünket: 

https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-7-ok-amiert-mindenki-imadja-az-oszi-teli-lagzikatREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!