new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

7 ok, amiért mindenki imádja az őszi, téli lagzikat

Bár októberben befejeződött a nagy esküvői dömping, ősz végén és télen is hangulatos lakodalmat csaphattok. Csak használjátok ki az évszak kínálta ezernyi lehetőséget. Nagy előnye még ezeknek a menyegzőknek, hogy nincs tumultus az anyakönyvvezetőnél, és sokkal kevesebb pénzből kihozhatjátok az esküvőt, mint a főszezonban. Íme, még több indok, ami miatt érdemes fontolóra venni a téli ceremóniát.

Rusztikus dizájn

Ez a stílus egész évben népszerű, ősz végén és télen pedig különösen jó választás. Könnyű beszerezni a különböző fa dekorációkat, a csupasz ágakat, továbbá a gyertyák, a tobozok, különösen jól mutatnak ilyenkor. Naranccsal, illóolajokkal, fűszerekkel még kellemesebb, meghittebb hangulatot teremthettek.

Szőrme minden mennyiségben

A mutatós szőrméket sokféleképpen becsempészhetitek az esküvőkre. A menyasszony és a koszorúslányok is feldobhatják, stílusossá tehetik velük a megjelenésüket. A fotókon is jól mutatnak. Továbbá a rendezvényhelyszínnek is kellemes hangulatot kölcsönöznek.

Kreatív világítás, tűz

A lámpások és a gyertyák hasznosak és dekoratívak. Hamarabb sötétedik, így a világítás ilyenkor hangsúlyosabb, mint a nyári lagzikon. A nagyobb lámpások levelekkel, fenyőágakkal, tobozzal még elegánsabbak. Kint, a teremben és az asztalon is helyet kaphatnak. A kandalló - ropogó tűzzel - ugyancsak sokat dob a hangulaton, meghittebbé varázsolja az eseményt.

Menő téli kiegészítők

A takarók is visszaköszönhetnek dekorációs elemként. Akár mindenkit meglephetsz egy névre szóló pléddel. Így a vendégek kint vagy a sátorban sem fognak vacogni, és kedves ajándékkal távozhatnak.

Csokibár és más forró italok

Mindenki rajong a csábító bárpultotokért. A különféle csokoládék is nagy kedvencek lehetnek hideg estéken. A mentás, chilis, likőrös változat feldobja a hangulatot. Ilyenkor bátran kínálhattok forralt bort, rumos teát, más forró italt. Még trendibb, ha névre szóló bögrében kapnak finomságokat a vendégek.

Pompás színek, nagyobb virágok

Míg a mély, gazdag árnyalatok egy kicsit túl sötétnek, komolynak tűnhetnek a nyári hónapokban, az ősz végi, téli lagzin tökéletesek. A borvörös, a püspöklila remek választás. Romantikus, modern menyasszonyi csokorban jól mutatnak. Nyerő lehet ilyenkor a liliom, a kála, a frézia vagy az amarillisz, de az örökzöldek is hangsúlyosabb szerepet kaphatnak.

Sütik és más csemegék

Igen, mindenki szereti a süteményeket, és ilyenkor tekintsetek el bátran a kalóriaszegény finomságoktól! A tortákat szezonális ízekkel is feldobhatjátok. A sütőtökkel, az almával és a dióval egyszerűen nem hibázhattok.REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!