new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

3 tipp, hogy megtaláld a tökéletes zenét az első közös tánchoz

A zene kiválasztása elég nagy feladatot jelent, mivel olyan dalt kell kinéznetek az első közös keringőhöz, amit mindketten szeretek és ismertek a vőlegényeddel.

Számtalan szívhezszóló, lassú dal létezik, a megfelelő kiválasztásához viszont elég a következő 3 szabályt figyelembe venned.

Mi illik hozzátok?

A legfontosabb, hogy a zene stílusa passzoljon hozzátok és az esküvő hangulatához. Nem kell feltétlenül keringőzni, ha nem szeretnél, bármilyen más stílust választhattok. (Ettől függetlenül néhány táncóra nem árthat a nagy nap előtt).

Próbálj meg otthon táncolni rá

Attól, hogy szeretsz egy dalt, még egyáltalán nem tuti, hogy a tempója megfelelő, szóval mindenképp perdülj rá egyet a vőlegényeddel, mielőtt igent mondanál rá. Ha nem az igazi, kereshetsz belőle más feldolgozást, vagy az előadó többi dala közül is választhatsz!

Figyelj a szövegre is!

Akár angol, akár magyar a szövege, próbálj olyan zenét választani, aminek a szövege valamennyire illik rátok. Ez bármi lehet, akár a megismerkedésetek pillanatában előtörő érzések, akár az, hogy távkapcsolatban éltetek egy ideig. 

Ha ezekre odafigyelsz, biztos, hogy szuper dalt fogsz találni!

Fotó: unsplashREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!