new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Öt fontos érv a vőfély mellett

Az esküvők egyik legkényesebb kérdése a vőfély: legyen, vagy ne legyen? Sokan úgy tartják, hogy felesleges, majd egy barát rendezgeti a dolgokat, ezzel szemben mások lehetetlennek tartják, hogy vőfély nélkül zökkenőmentesen le lehessen zongorázni egy esküvőt. Ezúttal mellettük érvelünk. 

1.

Egy esküvő minden szépsége ellenére meglehetősen stresszes dolog, de miért is ne lenne az, ha életünk egyik legfontosabb napjáról van szó. Annak, hogy vőfélyt fogadtok talán az a legnagyobb előnye, hogy az esküvővel kapcsolatos izgulnivalók nagyban lecsökkennek és jobban oda tudtok figyelni magatokra. 

2.

A vőfély rengeteg olyan dolgot vesz le a vállatokról, ami egyébként a Ti a feladatotok lenne. Gondolhatunk itt a vendégek fogadására, az ültetésre, a pohárköszöntőre az események konferálására és még hosszan lehetne folytatni a sort. Ez a Ti nagy napotok, szóljon valóban rólatok a többit pedig bízzátok szakemberre, főjön az ő feje a részletek miatt.

3.

Manapság egyre többen kifogásolják a hagyományos esküvői játékokat, mint a mennyasszony bokájának a felismerése vagy az anyós söprűn való röptetése. Ezekből van millió, de az hogy vőfélyt fogadtok nem jelenti azt, hogy meg is lesznek tartva. Előzetesen meg lehet beszélni, hogy mit szeretnétek, sőt a vendégektől is megkérdezhetitek korábban, hogy ki mit tartana ideálisnak a nagy napon. 

4.

Egy profi vőfély pontosan tudja, hogy mikor minek van meg az ideje. Egy valamire való lakodalom elég hosszúra szokott nyúlni és olykor nem is könnyű a figyelmet fenntartani, főleg addig, amíg a vendégek torkán nem gurult le pár pohár ital, a vőfély ezeket a pillanatokat remekül át tudja hidalni és soha nem fognak unatkozni a vendégek.

5.

Miután legurult az a pár pohár itóka, akkor se „jobb a helyzet”, mert ilyenkor rendszeresen megy mindenki a saját feje után.  Gondoljatok bele, hogy milyen kellemetlen, amikor kezdődne a menyasszonytánc vagy az esküvői torta felszelése és sehol senki. Ha van vőfélyetek, biztosra vehetitek, hogy ezeknél a programoknál mindenki a helyén lesz. 

Nektek mi a véleményetek, lesz vőfély az esküvőtökön vagy nem? Írjátok meg nekünk is!

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Hogyan lehet a kiadásokat megtervezni okosan? Adunk pár tanácsot: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-tervezd-meg-kiadasaidat-okosanREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!