new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Íme, két varázslatos esküvői helyszín az idei évre!

Hol szeretnétek kimondani a boldogító igent: egy romantikus réten vagy egy hajón, háttérben a Budai Vár panorámájával? Bemutatunk két fantasztikus lehetőséget, hogy nektek már csak dönteni kelljen közöttük.


Ki ne álmodna olyan esküvőről, ahol a víz fölött kelhet egybe, és amit egy hajón adott elegáns parti követ? A Spoon the boat az az exkluzív helyszín, ahol ehhez minden adott: egy dunai hajó egyedi varázsa, prémium alapanyagokból készült vacsora, profi személyzet és persze lélegzetelállító kilátás a Lánchídra és a Budai Várra. A színvonalat fémjelzi, hogy az itt házasodók közel fele külföldiek közül kerül ki. Ez mégsem jelenti, hogy itt egybekelni a leggazdagabbak kiváltsága, hiszen többféle csomagajánlat közül is választhatunk, amiből mindenki megtalálja a pénztárcájára szabottat. A csomagok a helyszínt és a cateringet tartalmazzák, az tehát már nem külön tétel, hogy a hajó fedélzetén, a város látképe előtt kerüljön sor a ceremóniára. A Spoon ezen felül minden szolgáltatásra tud partnert ajánlani, a DJ-től a videósig. A kiemelkedő gasztronómiai igényességgel összeállított, tonhal carpacciótól a pisztáciás rétesig terjedő menüsorról pedig csak választani lesz nehéz.


A házasodók nagy kedvence a Lounge terem, ahol a beépített LED tévék váltják ki a projektort és a vásznat, valamint a Télikert, egy minden oldalról ablakokkal körbevett, fényben úszó üvegterem. Ezek mellett azonban a Café teremre is gyakran esik a választás, amit zongorajáték és arany pompa, valamint a Budavári palota panorámája jellemez. Van olyan helyiség, amihez privát terasz tartozik, míg máshol állítani lehet a világítás színvilágát a dekorációhoz idomulva.  Mi a helyzet, ha inkább a természetbe vágytok, és szeretnétek egy hamisítatlan vidékies lagzi keretében kimondani a boldogító igent? A Csillagkert Budapestnek hála ehhez nem kell messzire utaznotok a fővárostól. A Pajta kápolna lehetőséget ad rá, hogy a zöld lombok közt, kék ég alatt eskessenek össze titeket, ahol a nyári mező illata, vagy – ha még ebben az évszakban keltek egybe – az érintetlen, hóborította táj teszi teljessé a romantikát.

Habár a színvilágot illetően bármilyen dekoráció könnyen megvalósítható, a termek kevés díszítéssel is mutatósak. A rusztikus és vintage stílusjegyek jellemzik ezeket a világos, tág belső tereket, amik letisztult és mégis elegáns hangulatot árasztanak. A 200 fős Panoráma teremben a meghívottak körasztalok vagy táblaasztalok mellett foglalhatnak helyet, és a két összenyitható teremnek hála a tér nagysága mindig a vendégsereg létszámához igazodik.  

A 300 fős Pajta terem egy korábbi legendás lovarda épületéből lett kialakítva, így kapott különleges eleganciát. A terület nagysága kiváló helyett biztosít a zenekar, az óriási táncparkett és a bárpult számára is. A Csillagkertben számos menüsor közül választhatjátok ki a számotokra legjobbat, legyen szó akár tálszervizes, akár svédasztalos felszolgálásról. Előszeretettel ajánlanak ceremóniamestert és vőfélyt is a nagy napra, akik már csak a helyismeretük révén is tökéletes élményt biztosítanak. 
REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!