new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Így neveld a vőlegényed!


Aki már egyszer kimondta a boldogító igent, az biztosan egyetért vele, hogy a párunk egészen addig talpig férfi, amíg megkéri a kezünket, utána azonban hajlamos veszíteni a lendületéből. Az esküvő szervezésében már korántsem tűnik olyan lelkesnek.

Ha a te vőlegényedet is stresszeli a szervezés, vagy nem érdekli, hogy mi lesz az esküvői műsor, az esküvői dekorációról pedig azt sem tudja mi fán terem, akkor íme pár trükk, amivel úgy irányíthatod a leendőbelidet, hogy észre sem fogja venni. Zárójelben jegyezzük meg, hogy nem csak az esküvő szervezéshez, de a későbbi boldog évekhez is jól jön némi furfangosság. 

A férfiakat kevésbé érdeklik a külsőségek, ezért tűnnek közönyösnek az esküvő szervezésében is, ha nem akarod, hogy minden a Te válladra szakadjon, adj neki olyan feladatokat, amit élvezni fog. Az esküvői dekorációval ne fáraszd, inkább bízd rá a zenekar megszervezését. Imádni fogja és a lagzin, majd villoghat a barátainak, hogy milyen jó a zene. A vendéglista rá eső részét is örömmel fogja összeállítani, ha túl sok nevet ír fel, akkor se aggódj, úgysem fog mindenki eljönni. A nászút tervezését is szívesen szokták csinálni a racionálisabb Urak, de itt azért óvatosan járj el, Te mondd meg, hogy hova mentek, csak a logisztikát bízd rá. Az esküvői műsor összeállítását általában hatalmas tehernek érzik, de ha a menü és italok kiválasztását kapják meg feladatul, azt imádni fogják. 

Ne pánikolj, inkább dicsérj!

Hidd el, nem csak te pánikolsz az utolsó hetekben, ő is. Próbálj meg nyugodtnak tűnni és attól is megnyugszik, ne terheld olyan dolgokkal, amik idegesítik. Az esküvői dekoráció ötleteit nem kell egyfolytában mutogatni neki, helyette dicsérd meg, hogy milyen jó zenekart választott. Ha nem így lenne, vagy ha bármi mást elszúrna – és lesz ilyen hidd el –, akkor se légy szigorú, fogalmazz kedvesen, azzal előbb célba érsz. Például mondd azt, hogy ez „Nagyon jó ötlet volt drágám, imádnám, de…”, ne felejtsd el, hogy imádják, ha dicsérik őket, ilyenkor mindent megtesznek neked. Az esküvő szervezés jellemzően lehet összeveszések forrása is, de össze is kovácsolhat benneteket. Ha picit ügyes vagy az utóbbi fog történni.

Van már tapasztalatod abban, hogy hogyan lehet "békésen" végigcsinálni az esküvőszervezést? Szerintetek a nők hajlamosak inkább egyedül végigcsinálni az előkészületeket? És a menyasszonyi ruha kiválasztásában kit hívjunk segíteni? Osszátok meg velünk tapasztalataitokat, véleményeteket!

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Fókuszban a menyasszony ruhája és kiegészítői az esküvőn - Külföldi szokások, hagyományok a menyasszony öltözékében itt:

 https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-a-menyasszonyi-ruha-eskuvoi-szokasok-kulfoldonREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!