new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Így lehetsz igazán stílusos vendégként őszi esküvőn


Hamarosan esküvőre vagy hivatalos, és nem tudod eldönteni, hogy miben jelenj meg a menyegzőn? Míg nyáron elég felkapni egy vidám, lengébb ruhát, addig ősszel többféle szempontot kell figyelembe venni a választáskor. Segítünk abban, hogy mindenképpen tökéletes legyen a megjelenésed.

A legfontosabb öltözködési szabályok
Egy közeli rokon vagy barát esküvője jó apropó arra, hogy egy kicsit felfrissítsd a ruhatáradat. Érdemes olyan kényelmes, elegáns, könnyen variálható darabok mellett dönteni, amiket újra és újra felvehetsz majd. Ősszel figyelj a réteges öltözködésre is, hisz a szertartás alatt lehet még kellemes idő, de az éjszakák már hűvösek. Ilyenkor is illik betartani a legfontosabb alapszabályokat. Semmiképpen ne akard túlragyogni a menyasszonyt. Kerüld a fehéret, a feketét és a pirosat, továbbá a farmertól is mindenképpen tartózkodj! A szoknya hossza ne legyen túl rövid, azaz térd alatti. Végződjön térdnél, vagy maximum 10 centivel felette.

Trendi anyagok
A ruhának mindig passzolnia kell az adott esemény stílusához. Ősszel megengedettebbek a vastagabb anyagok, és praktikus hosszú ujjú alkalmi ruha mellett dönteni. A bársony mindig tökéletes választás, de szóba jöhet a csipke, a selyem, sőt a brokát is. Ha teheted, kerüld a nadrágot, de egy csinos overall jó döntés lehet. Tündökölhetsz hosszabb, zártabb koktélruhában is. A virágmintáknak sem kell búcsút intened, romantikussá teheted vele a megjelenésedet. Viselheted a csinos ruhát blézerrel, kisebb kabáttal, dekoratív kardigánnal, de a pulóvert felejtsd el! 

Csodás színek, elegáns kiegészítők
A ruhát feldobhatod hozzáillő fülbevalóval, karkötővel és táskával. Hidegebb napokon egy-egy elegáns sállal is melegen tarthatod magad. A polgári esküvőn viselj csinos, magassarkú cipőt, amit a lakodalomban aztán érdemes kényelmesebbre cserélni.
Ősszel az esküvőkön is a sötétebb árnyalatok kerülnek előtérbe. A narancs- és aranysárga, a bordó, a csoki, a sötétkék, a fahéj és a szilva nagyon trendi. Arra is ügyelj, hogy a ruha feltétlenül harmonizáljon a sminkeddel is. Az őszi esküvőkön nem kell attól tartanod, hogy elkenődik a festék. Ne feledd a régi mondást, a kevesebb sokszor több! 


Mik a vőlegény legfontosabb feladatai? Olvasd el korábbi cikkünket, melyből megtudod:

https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-ezek-a-volegeny-legfontosabb-feladatai-sok-terhet-levehet-az-ara-vallarol
REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!