new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Így kérjetek pénzt hagyományos nászajándék helyett!

Mindannyian átéltünk már kínos pillanatokat, amikor olyasmi kerül a karácsonyfa alá, amit a hátunk közepére sem kívántunk volna. Ilyenkor bedobjuk minden színészi tehetségünket, hogy meg ne sértsük a szeretteinket a csalódottságunkkal. De ki szeretné, ha ilyen kellemetlenségek árnyékolnák be az esküvője napját?

Pontosan tudjuk, hogy a fenti helyzetek az esküvőkön sem szokatlanok: az ifjú pár megkapja a harmadik mikrosütőt, amikor leginkább egy új kanapéra lett volna szükségük… ismerős? Nem csoda, hogy ma már sokan szeretnék nyíltan kimondani: pénzt kérnek nászajándék helyett. Hogy mi ennek a legudvariasabb módja? Most megtudhatod!

NE kérjetek direktben pénzt az esküvői meghívón!

A meghívó nem szólhat az anyagiakról – már ha nem szeretnél udvariatlannak és pénzközpontúnak tűnni. De itt egy tökéletes helyettesítő megoldás! Készíts weboldalt az esküvőnek, akár egy olyan egyszerű, ingyenes felület segítségével, mint a wordpress. Hogy hogyan, ahhoz itt találsz segítséget – de hidd el, amatőröknek is gyerekjáték! A weboldalon már szabadon megfogalmazhatod a kérést a násznép felé, a linket pedig feltüntetheted a meghívón.

Írjátok le pontosan, mire szeretnétek felhasználni a pénzt!

Mindenki szívesebben ad, ha tudja, hogy jó célra fordítják majd az általa felajánlott összeget. Építkeztek, babát terveztek, vagy csak beutaznátok a világot? A lényeg, hogy fogalmazd meg pontosan, mit szeretnétek, és ha lehetséges, azt is, mekkora összegre lenne szükségetek hozzá! Ha már belevágtatok az adott projektbe, néhány kis történettel is színesíthetitek a felkérést, hogy a vendégek minél jobban átérezzék a fontosságát.

Kérjétek meg a szüleiteket, hogy szóljanak pár szót az érdeketekben!

Egyértelmű, hogy a vendégek családi része a szülőknél fog érdeklődni, vajon mivel lephetne meg benneteket a nagy napon? Ők pedig természetesen elárulhatják nekik, hogy főleg az anyagi támogatásnak örülnétek ebből az alkalomból.

Nászútra utaznátok? Akkor itt tudtok pénzt kérni hozzá!

A Honeyfund weboldal kifejezetten azért jött létre, hogy a meghívottak hozzájárulhassanak a nászutas párok kiadásaihoz. Ha tehát a közösen kinézett álomútra gyűjtötök, akkor érdemes itt időben regisztrálni. A linket elég továbbküldeni a vendégeknek, akik eldönthetik, egy izgalmas program, vagy épp a repülésetek költségeibe szállnának be.

Több, kisebb célhoz jönne jól a pénz? Akkor ezt a weboldalt válasszátok!

A Zola lehetőséget nyújt rá, hogy nászutas pénzt ÉS tárgyi ajándékokat is kérjetek  – attól függően, a vendégek közül kinek mihez van kedve és lehetősége hozzájárulni.

Maradnátok csak a pénznél? Ez a ti oldalatok!

Ha már eldöntöttétek, hogy nektek csak és kizárólag pénzre van szükségetek, és jobbnak látjátok azt saját belátásotok szerint költeni, erre is van lehetőség: a Tendr weboldal épp azért jött létre, hogy elegáns és diszkrét keretet adjon a pénzajándékozásnak, anélkül, hogy az bármelyik félnek kellemetlen pillanatokat okozna. Végül is, szívetek joga eldönteni, minek örülnétek a legjobban a ti nagy napotokon!REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!