new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Így dobd fel a lagzidat

Ha közeledik a nagy nap és még nem tudod, hogyan lehetne egyedi az esküvőd, akkor adunk pár tippet, amivel garantáltan másoknak és magatoknak is örömöt fogtok szerezni. Egy két kis apróság mindig nagyot tud lendíteni a nagy napon, hogy az minél emlékezetesebb legyen mindenki számára. 

Mitől lesz egyedi egy esküvő? Természetesen tőletek. Egyre nagyobb divat és mi is csak javasolni tudjuk, hogy állítsatok össze egy videót magatokról, ez szólhat a gyermekkortól egészen a jeles napig. Garantáltan mindenki imádni fogja, ráadásul remek időtöltés is, amíg a násznép a vacsorát várja. Egy egyedi esküvő mindig meghitt és a meghívottak sokkal jobban érzik magukat, ha egy kicsit róluk is szól. Erre kiváló megoldás az időkapszula. Készítsetek ki egy dobozt, tollat és papírokat. A vendégek így üzenhetnek nektek, írhatnak jókívánságokat, vicces üzeneteket, rövid verset, bármit. Figyelem! A dolog lényege, hogy ti nem láthatjátok az üzeneteket, a dobozt csak az első házassági évfordulón vagy az előre megbeszélt napon szabad kibontani, higgyétek el, jó móka lesz. A kapszulához hasonló vicces ötlet, hogy készítetek magatokról egy nagy plakátot, aminek a hátuljára aztán a vendégek szintén ráírhatják az üzeneteiket. 

Gondoljatok mindenkire

Ha igazán egyedi esküvőt szeretnétek, akkor a hagyományokat is meg lehet szegni egy picit itt-ott. A templomi bevonuláskor a hagyományos nászinduló helyett választhatjátok például a saját dalotokat is, ha ezt zenekar adja elő, akkor még romantikusabb a dolog. Ha ennyire nem vagytok merészek, akkor kedvenc számotokat a lagzin is előadhatjátok, a vendégek garantáltan imádni fogják. Egy egyedi esküvőre készülhettek egyedi poháralátétekkel is, írjátok rá például, hogy „A jó házasság titka az…” félmondatot, amit aztán a vendégeknek kell befejezni, meg fogtok lepődni, hogy mennyi vicces és persze hasznos üzenettel lesztek majd gazdagabbak a lagzi végére. Mindenki örülni fog, ha gondoltok a gyerekekre is. Rendezzetek be nekik egy sarkot, számukra izgalmas játékokkal, ahol ők is jól érezhetik magukat, a szüleik pedig szabadabban szórakozhatnak.


Ha neked is van egy jó tipped, amivel fel lehet dobni egy esküvőt, akkor oszd meg velünk is!

Kövessetek minket és iratkozzatok fel oldalunkra, ezzel részt vesztek majd minden nyereményjátékunkban!

Milyen előnyei lehetnek egy kis esküvőnek? Például ilyenek: https://eskuvotippek.hu/blog/cikk-szolidan-de-meghittenREGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!