new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog
Kiemelt Esküvői
Ajánlatok

Így ajándékozz pénzt stílusosan és kreatívan

Van, aki nászútra gyűjt, más a közös lakásba szánná: tény, hogy a pénz az egyik legnépszerűbb nászajándék. Unalmas, ha sima borítékba teszed, kis erőfeszítéssel igazán kreatívan is átadhatod az ajándékba szánt összeget. Korábbi cikkünkben segítettünk, hogy jelezze az ifjú pár, ha pénzt szeretne. Most eláruljuk, hogy ajándékozhatod meg őket kreatívan, ha vendégként érkezel.

- Az egyik legjobb ötlet, ha a pénzből nászpárt hajtogatsz origami technikával. Lehet ez jelképesen egy ing, nyakkendő és szoknya is. A neten több leírást és videót is találsz, amely lépésről lépésre megmutatja, hogyan készül. Rakhatod képkeretbe vagy akár díszdobozba is. 

- Készíthetsz pénzfát, amihez néhány dekoratív ágra van szükséged. A különböző bankjegyeket pedig virágként rögzítsd rá kis szalaggal. Hosszú távon a lakás dísze lehet. Pénzcsokrot is készíttethetsz, ezt már jobb virágkötőre bízni. 

- Egyedi és nagyon dekoratív, ha lufiba rejtesz pénzt, utalványt. Érdemes bevinni az ajándékot egy partikellékes üzletbe. Ott egy gép segítségével egyszerűen belecsempészik, és a lufi biztosan nem enged le a lagzi végéig.Rakathatsz a pénz mellé kisebb ajándéktárgyakat, sorsjegyet, sőt akár egy üveg pezsgőt is. Konfettivel pedig még ünnepélyesebbé teheted. 

- Egy elegáns üres borosüveg is tökéletes arra, hogy megtöltsd pénzzel. Kerülhet bele kisebb és nagyobb összegű bankjegy összesodorva. Dekoráld az ünnephez méltó módon, és ajándékozhatsz mellé egy-egy poharat is. Belegravíroztathatod a menyasszony és a vőlegény nevét, esetleg az esküvő dátumát. Ragaszthatsz rá egy matricát: „végszükség esetén betörni” felirattal.

- Barkácsolhatsz mutatós pénztortát is saját kezűleg. Kis türelemre ugyan szükség lesz, de megéri. Könnyen hajlítható kartonpapírból készíts egy tortaformát. Ez akár emeletes is lehet. A kicsit összesodort pénzt pedig gemkapoccsal tűzd a forma oldalához. A tortát díszítheted szalagokkal, csokival, cukorral, az ifjú párt ábrázoló fotót is ráteheted a tetejére. 

További bevált ötletek: 

- Ha az ifjú pár az építkezéshez kér segítséget, szerezz be egy téglát, és tűzdeld bele a bankjegyeket. Aztán persze becsomagolhatod ízlésesen. 

- Jó ötlet, ha a fényképalbumba, a fotók helyére raksz pénzt néhány kedves tanáccsal, vicces megjegyzéssel. Régi közös fényképek is kerülhetnek bele.

- Összesodorhatod a pénzt akkorára, mint a penne, majd dugdosd a bankjegyet a tésztába. Azt akár lánccá is fűzheted, vagy üvegbe téve, díszítve is átadhatod.  

- Készíttethetsz vagy saját kezűleg is festhetsz egy elegáns dobozt, perselyt. Azt is megtöltheted pénzzel, más kisebb, kedves ajándékkal. 

- Hajtogathatsz kis hajókat is pénzből, majd rakd egy kisebb üvegbe, esetleg akváriumba. Tehetsz mellé homokot, kagylót is. Ha a pénz eltűnik belőle, a kedves csendélet sokáig a lakás dísze maradhat.REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!