new_releases  Kiemelt Esküvői Ajánlatok   Esküvői Blog

Általános felhasználási feltételek


  1. A eskuvotippek.hu az összes átirányított (eskuvore.hu, eskuvocentrum.hu, eskuvocentrum.com) url-en elérhető weboldal a magyarországi nívós esküvőszolgáltatók adatbázisa. Minden felhasználó, aki az oldalra látogat, az oldalon díjmentesen böngészhet, az oldalon fellelhető elérhetőségeken közvetlenül felveheti a kapcsolatot a feltüntetett szolgáltatókkal, ezért az eskuvotippek.hu weboldal üzemeltetője semmiféle juttatást felhasználótól nem követelhet.

  2. Az oldalon szereplő szolgáltatók adataikat maguk töltik és frissítik, azok valósságáért kizárólag a regisztrált szolgáltatók felelnek, amennyiben hibás adat feltüntetéséből felhasználónak kára keletkezik, azért az eskuvotippek.hu weboldal üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal.

  3. Az eskuvotippek.hu weboldalon feltüntetett szolgáltatóktól ajánlatot kérhet bármely felhasználó, aki nevét és email címét megadja. Az oldalon megadott adatokat az AD Solutions cégcsoport tagjai, az AD Solutions Kft., a Global Online Kft., az Internet Marketing Kft, valamint az Internet Marketing Consulting Kft. tárolja és kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki.

  4. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-120922/2017


REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKED A LEGJOBB
ESKÜVŐI AJÁNLATOKAT, LEGÚJABB ESKÜVŐTIPPEKET!
HA REGISZTRÁLSZ, AUTOMATIKUSAN RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKAINKBAN!